Αρχείο

Τουρκικός υβριδικός "βομβαρδισμός" της Ελλάδας- Υποκλοπή επικοινωνιών του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ - Δείτε το βίντεο

Aποκάλυψη: Σύμφωνα με το  νομοσχέδιο που έφερε προς ψήφιση το κυβερνών κόμμα δικαιοσύνης και ανάπτυξης (ΑΚΡ),  το υπουργείο εξωτερικών της Τουρκίας ιδρύει-ή έχει ιδρύσει- ένα  κέντρο ανάλυσης πληροφοριών και μάχης με διττό ρόλο: θα επιχειρεί κατά των "ψευδών ειδήσεων" και της παραπληροφόρησης όπως την εννοούν οι νέο-Οθωμανοί ενώ θα "βομβαρδίζει" με ψεύτικες ειδήσεις τις χώρες-στόχους.

Με επικεφαλής τον υφυπουργό του υπουργείου εξωτερικών, το κέντρο θα συντονίζεται και με  άλλους κρατικούς θεσμούς και φορείς στον «πληροφοριακό πόλεμο» ενάντια σε άλλες χώρες και  απειλές που προέρχονται από αυτές.

Θα αναλύει  απόψεις, πληροφορίες,  δεδομένα, αναφορές και στοιχεία από ξένες κυβερνήσεις, think tanks, μέσα μαζικής ενημέρωσης, ακαδημαϊκά ιδρύματα και μη κυβερνητικές οργανώσεις στο εξωτερικό και θα  υποβάλει  έκθεση προς την κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια για την αντιμετώπισή τους.

Πρόκειται για ένα κέντρο OSINT με την συλλογή χιλιάδων πληροφοριών από το εξωτερικό , φυσικά και από την Ελλάδα για την αξιοποίηση, κατηγοριοποίηση και έλεγχο «ψευδών ειδήσεων» , σύμφωνα με τους Τούρκους.

Υπενθυμίζουμε ότι με μία λιτή ανακοίνωση, το Υπουργείο Ναυτιλίας διαψεύδει το σημερινό συμβάν στα Ίμια δείχνοντας ότι ήταν μέρος του υβριδικού πολέμου της Άγκυρας:

«Με αφορμή οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο) που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες αναφορικά με προσέγγιση τουρκικής ακταιωρού σήμερα το πρωί στα Ίμια, από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής γνωρίζεται ότι δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο, ενώ στην περιοχή βρίσκεται συνεχώς περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ».

Δείτε εδώ το βίντεο από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, μετά το 00:59 υπάρχει υποκλοπή επικοινωνιών του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ:

https://www.youtube.com/watch?v=A2bupNa2AUg

Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών ιδρύεται   ένα «ειδικό κέντρο πληροφόρησης», που θα αποτελείται από το προσωπικό του υπουργείου άμυνας, της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών (ΜΙΤ) και του ανώτατου συμβουλίου ραδιοτηλεόρασης (RTÜK), το οποίο  θα αναλύει ειδήσεις που έρχονται από το εξωτερικό , οι οποίες θα εξετάζονται για αντι-κυβερνητική προπαγάνδα.

Στην ουσία πρόκειται για ένα υπουργείο προπαγάνδας του τύπου μέσω του  οποίου θα ελέγχονται οι εγχώριες και ξένες ειδήσεις και πληροφορίες .

Όποιος πέσει στα «δίχτυα» του κέντρου αυτού δεν ξεμπλέκει στην Τουρκία , ενώ στο εξωτερικό οι τουρκικές αρχές θα κινηθούν  ενδεχομένως νομικά είτε με διαβήματα .

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με  την πρόσληψη χιλιάδων ατόμων με ιδιαίτερες ικανότητες στην ηλεκτρονική υποκλοπή δείχνει ότι η Τουρκία ετοιμάζεται για για κυβερνο-επιθέσεις στο εξωτερικό, με στόχο την Ελλάδα.  

Έτσι οι «γείτονες» προετοιμάζουν την άμυνα τους εκτός από την στεριά, αέρα και θάλασσα και στο κυβενοχώρο που  αποτελεί το  τέταρτο πεδίο μελλοντικών «πολεμικών επιχειρήσεων»,  και το οποίο προκαλεί πλήγματα ιδιαίτερα επικίνδυνα στον οποιονδήποτε εχθρό , που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι και η χώρα μας και  οι υποδομές της .  

Το πογκρόμ συλλήψεων και απολύσεων χιλιάδων καθηγητών, αστυνομικών, στρατιωτικών,  δημοσίων υπαλλήλων, και δημοσιογράφων  στην Τουρκία μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, συνεχίζονται και θα συνεχιστούν για πολύ ακόμα.

Ο έλεγχος της ροής των πληροφοριών από το εξωτερικό είναι ένα ακόμη σχέδιο για να παταχθεί κάθε διαφορετική φωνή στην Τουρκία και να κρατηθούν "όμηροι" 80 εκατομμύρια πολίτες.

Υπενθυμίζουμε ότι τα διευθυντικά στελέχη της εφημερίδας «Cumhuriyet» διώκονται , κατ’ εντολή ποινικού δικαστηρίου της Κωνσταντινούπολης το οποίο τους κατηγορεί ότι δημοσίευσαν πληροφορίες σχετικά με παραδόσεις όπλων από το τουρκικό κράτος σε εκατοντάδες τζιχαντιστές στη Συρία.

Όλες αυτές οι κινήσεις προδικάζουν  τα μεγάλα και σημαντικά επεκτατικά σχέδια που έχει στο νου του ο Ερντογάν   για το νέο τουρκικό Σουλτανάτο που ετοιμάζει.   

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ