Κόσμος

Οι Τούρκοι με τόσες απώλειες ετοιμάζονται να επιτεθούν στην Ράκκα θέλοντας να αρπάξουν από την «πίτα» της Συρίας

Σύμφωνα με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου και δηλώσεις του πριν λίγο,  οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν στρατιωτική επιχείρηση για την κατάληψη της πόλης Ράκκα η οποία θεωρείται ως η άτυπη πρωτεύουσα του ισλαμικού κράτους .

«Στόχος μας είναι η κατάληψη πρώτα της πόλης Αλ Μπαμπ και στην συνέχεια η κατάληψη της Ράκκα», δήλωσε ο ίδιος στον τουρκικό τύπο.   

Στην επιχείρηση όμως για την κατάληψη της πόλεως Αλ Μπαμπ η μία πανωλεθρία διαδέχεται την άλλη για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

 Δύο ακόμα Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και 15 άλλοι τραυματίστηκαν σε αιφνιδιαστική επίθεση των δυνάμεων του ισλαμικού κράτους, ανακοίνωσε το τουρκικό γενικό επιτελείο.

Ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών Τούρκων στην Συρία είναι αδιευκρίνιστος και φυσικά αποκρύβεται από τον τουρκικό λαό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής οι Τούρκοι απειλούνται με πραγματικό σάρωμα και εκατόμβη θυμάτων από τους σκληροτράχηλους ισλαμιστές .

Κάθε ημέρα υπάρχουν απώλειες μικρές ή μεγάλες στις τουρκικές δυνάμεις που πολεμούν στην περιοχή για να ικανοποιήσουν τα αυτοκρατορικά όνειρα του Ερντογάν .

Πρόσφατη επίσκεψη του ΑΓΕΕΔ στρατηγού Χουλουσί Ακάρ μόλις στα σύνορα Τουρκίας  και Συρίας και η εκ του μακρόθεν ενημέρωση του για τα τεκταινόμενα στην περιοχή,  αποτελεί ενδεικτικό της άσχημης και περίεργης κατάστασης που επικρατεί στις επιχειρήσεις του σχεδίου « Ασπίδα του Ευφράτη».

Ο Τούρκος πρόεδρος παρόλο που είναι γνώστης του πολύ κακού ηθικού που υπάρχει στις δυνάμεις του , το αγνοεί και σε λίγο θα διατάξει την επίθεση στην Ράκκα κάνοντας τους Τούρκους στρατιώτες με το « ζόρι ήρωες».

Η πανωλεθρία και η αποπομπή του από την πολιτική σκηνή της χώρας με ένα νέο πραξικόπημα, πιο καλά σχεδιασμένο αυτή την φορά είναι ;ένα  σίγουρο γεγονός.

https://youtu.be/N9cre9GpIUs?t=2

 

https://youtu.be/W4CcrjuObc4?t=2

https://youtu.be/QOJEtYDx-4M?t=2

https://youtu.be/KyKJBLdZn_8?t=1

https://youtu.be/BQ6hCVI0qS8?t=1

https://youtu.be/mNYKm1Gidf8

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ