Βγήκαν τρελά σενάρια: Έτσι θα γίνει η Αμερικανική επίθεση στη Ρωσία – Αποφασισμένες οι ΗΠΑ για πόλεμο με τη Ρωσία εντός του 2017!

Δημοσίευση: 15 Φεβρουαρίου 2017, 11:38 μμ

Έχουν τρελαθεί οι ΗΠΑ και βγάζουν τα σενάρια πολέμου με τη Ρωσία. Φαίνεται ότι ο Ν.Τραμπ δεν ελέγχει τίποτα και κανέναν πλέον και όλα έχουν δρομολογηθεί. Πολλοί εκεί στην Ουάσιγκτον διακατέχονται ακόμα από αισθήματα αλαζονείας  και άκρατου «μονόπλευρου ενθουσιασμού» ως προς τις πολεμικές δυνατότητες της Ρωσίας σε ένα ενδεχόμενο πόλεμο με το ΝΑΤΟ.   

Σύμφωνα με έναν Αμερικανό αμυντικό εμπειρογνώμονα που συμμετέχει ενεργά στο κέντρο λήψης αποφάσεων, αναφέρονται οι προβλέψεις του σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ, την οποία ο ίδιος δεν φοβάται καθόλου όπως και την «περιβόητη»  πολεμική ισχύ της .

Ο ίδιος αναφέρει ότι «στο Πεντάγωνο σήμερα υπάρχουν ειδικά αναπτυξιακά σχέδια για  σενάρια πολέμου  με όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά και  σχέδια για πόλεμο με ασταθή και επιθετικά καθεστώτα  με περισσότερες λεπτομέρειες.


Τα σχέδια αυτά καταρτίζονται προσεκτικά και  αναπροσαρμόζονται συνεχώς, «μερικές φορές με τη συμμετοχή μου», τονίζει ο ίδιος.

Ένας πιθανός πόλεμος με τη Ρωσία δεν θα είναι σαν ένας οποιοσδήποτε πόλεμος εναντίον του Ιράκ για παράδειγμα το 2003.

Κατά τα τελευταία 25 χρόνια πολέμου το επίπεδο  των στρατιωτικών συγκρούσεων έχει αλλάξει δραματικά και αλλάζει κάθε μέρα .

Οι πόλεμοι δεν κερδίζονται πλέον  μόνο με  στρατιώτες,  τανκς ή σύγχρονα και πολύπλοκα μαχητικά αεροσκάφη.


Εδώ έχουμε ένα σύντομο σενάριο ενός πολέμου με την Ρωσία, η οποία θα  έχει ξεμείνει από συμμάχους  (η Κίνα δεν έχει στην ουσία σύμμαχο κανέναν ) έναντι των 28 χωρών του ΝΑΤΟ.

Είναι ένας πόλεμος του 2% του παγκόσμιου ΑΕΠ σε σύγκριση με το 50% του παγκόσμιου ΑΕΠ. Ο ετήσιος στρατιωτικός προϋπολογισμός των 80 δισεκατομμυρίων $ κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Το ΝΑΤΟ των 800 δισεκατομμυρίων δολαρίων με όπλα λέιζερ, ενάντια στην Ρωσία.

Ακόμη και αν ο Πούτιν τολμούσε  πυρηνική επίθεση (νομίζω ότι δεν θα τολμούσε), οι μισοί ρωσικοί πύραυλοι δεν θα « πετούσαν».

Η αμερικανική  αντιπυραυλική άμυνα είναι καλά δομημένη προστατεύοντας τις ΗΠΑ. Η μόνη απειλή είναι τα ρωσικά υποβρύχια στις ακτές μας, αλλά ακόμα και τότε, πιστεύουμε ότι έχουμε χρόνο για να τα «εξουδετερώνουμε» .

Τα πυρηνικά  αντίποινα δεν θα εφαρμοστούν από την ρωσική πλευρά. Υπάρχουν πιο «ανθρώπινοι τρόποι» για να σταματήσει ο πόλεμος γρήγορα.

Πρώτα θα πετούσαν αμερικανικά μαχητικά τύπου  stealth βομβαρδιστικά (Β-2 STEALTH), και θα βομβάρδιζαν ρωσικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις και  εργοστάσια.

Στην συνέχεια σμήνη από μη επανδρωμένα αεροχήματα (CHAMP) με όπλα  ηλεκτρομαγνητικών παλμών θα «νέκρωναν» όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα της ρωσικής αεράμυνας.

Με τα συστήματα αυτά όλες οι μεγάλες ρωσικές πόλεις, θα γύριζαν  στον μεσαίωνα και η  συμμορία του Πούτιν (Βόρεια Κορέα, το Ιράν,) θα εξαφανίζονταν, συνεχίζει ο ίδιος .

Συρία , Βενεζουέλα, αντιστάθηκαν λίγο παραπάνω , αλλά ένας πόλεμος με την Ρωσία θα μας έπαιρνε  10-20 ημέρες από την στιγμή που θα ξεκινούσε .

Οι χώρες του ΝΑΤΟ θα υλοποιούσαν  τα πρώτα χτυπήματα. Το μόνο που θα απασχολούσε το Πεντάγωνο θα ήταν ποιος  θα υπέγραφε  το έγγραφο παράδοσης της Ρωσίας…τίποτε άλλο.

Μετά τον νικηφόρο πόλεμο το ΝΑΤΟ θα διόριζε «υπαλλήλους» (συμπεριλαμβανομένων και εμένα) ως έκτακτους υπαλλήλους  και διευθυντές στην ρωσική εξουσία.

Όλοι  οι προηγούμενοι «υπηρέτες του λαού» θα περνούσαν  από δικαστήριο ή θα υποβάλλονταν σε «κάθαρση». Η διαφθορά υπό τον έλεγχό μας, δεν θα υπήρχε και θα εξαλείφονταν.

Εμείς θα βοηθούσαμε  τους Ρώσους να βρουν τροφή  (ξανά!), ιατρική περίθαλψη και τεχνολογική υποδομή.  Μέσα σε σε δύο χρόνια το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Ρωσίας, θα ήταν κάτω από καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και θα ήταν σε θέση να διοργανώσει  δίκαιες εκλογές.

Θα είχαμε  περίπου χίλιους συμβούλους για να βοηθήσουμε   να μην ξαναεμφανιστεί ποτέ  κανένας «Πούτιν» στην εξουσία . Θα βοηθούσαμε επίσης στην ανάπτυξη των υποδομών και του στρατού, της  αστυνομίας, των κρατικών θεσμών.

Όταν οι Ρώσοι θα μπορούσαν κυβερνήσουν  τους εαυτούς τους, θα αφήναμε τη χώρα,  και στο μέλλον Ρωσία και ΗΠΑ θα ήταν σύμμαχοι και εταίροι.

Όπως  ακριβώς έχουν γίνει,  η Ιταλία, η Γερμανία, η Ιαπωνία,  η Κορέα, ο Παναμάς και το Αφγανιστάν. Στο Ιράκ και την Λιβύη όμως  απέτυχε το σύστημα αυτό», καταλήγει ο ίδιος.

Δεν γνωρίζουμε πόσο εφικτό θα ήταν ένα τέτοιο σενάριο, αλλά ο κόσμος μας μετά από έναν παγκόσμιο πόλεμο θα άλλαζε δραματικά προς το χειρότερο, και κανένα σενάριο δεν θα επιβίωνε.

 • paris georgiou

  ….

 • Μ΄ έφαγες στη στροφή Πάρι ………..

 • Δωριεύς

  Θέλεις νὰ εἶσαι διαφορετικός, ἔεεε ; Ὑπάρχουν καὶ ἄλλοι τρόποι νὰ δείξεις τὴν «διαφορετικότητὰ» σου…Κατάλαβες γιατὶ δὲν παίρνεις like, τοὐλάχιστον ἀπὸ μένα…

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ…

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Καλημερα Ηρωα !

   • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ…

 • Assurbanibal

  Καλημέρες!

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   Γροινκ-γροινκ !!!

   • Spyros Spyropoulos

    Βλεπω ομιλεις και την γουρουνικην!!!

 • Jorge Melissa
  • Μανος Ελλανιος

   καλημερα χορχε!

   • Jorge Melissa

    Καλημέρα Μάνο!

 • Μανος Ελλανιος

  σαν να σε εχασα εσενα, ολα καλα; σου χρωστω κατι και στο αφεινω για καλημερα!
  https://youtu.be/RcDCvQbOdig

  • GLOCK 20

   ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
   ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΣΤΙΣ 22 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ!

 • Spyros Spyropoulos

  Αυτα ειναι στα ορια της φαντασιας!

 • ASVOS

  Kαι μετα ξυπνησατε

 • 4B

  ρε αι στακίς γκρεμίς!! ο άδης αργά η γρήγορα θα σας καταπιεί,,!!

 • Milky

  Καλά. Έλα τώρα να πάρεις το πρωινό σου χάπι και μετά για 10 λεπτά βόλτα στον κήπο (αλυσοδεμένος φυσικά).

  Μα τι μας λέει ο άνθρωπος;!
  Ένας πόλεμος με την Ρωσία θα τους έπαιρνε 10-20 ημέρες; Πλάκα μας κάνει;
  Εδώ, πέρασαν 14 χρόνια και ακόμα με το Ιράκ δεν ξεμπέρδεψαν.
  Που τον βρήκατε τούτον τον «Αμερικανό αμυντικό εμπειρογνώμονα »;
  Λοιπόν, πιστεύω ότι η είδηση είναι μπαρούφα και δημιουργήθηκε για εντυπώσεις. Αν δεν γραφτεί το όνομα του Αμερικανού αμυντικού εμπειρογνώμονα δεν πιστεύω ότι είναι αληθινή.
  Εκτός και αν ο Αμερικανός αμυντικός εμπειρογνώμονας βρίσκεται …υπό ιατρική παρακολούθηση αλυσοδεμένος σε κανένα ίδρυμα. Τι να πω…

 • 3arth

  πολλα ναρκωτικα ο αφηγητης ….

 • ЭЄXRHSTOSЭЄ

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΣ.

  • Ελληνας

   Δεν έπεσε, απλά ξύπνησε και ένοιωσε ένα τεράστιο αγγούρι στον βρωμισμένο πισινό του που του το έμπηξε η γυναίκα του επειδή δεν μπορούσε να την …….. ξέρεις, και όλες αυτές τις μπούρδες που λέει από χαρά τις έλεγε λόγω αγγουριού.

 • Ελληνας

  Νικηφόρους πολέμους μέσω των κομπιούτερς κάνει και η κ. Πιπίτσα.
  Έχετε ξεφύγει εντελώς.

Τελευταία άρθρα

Τι απάντησε το Βερολίνο στις απειλές του Α. Τσίπρα (βίντεο)

4:58 μμ


234
ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε ετοιμότητα τέθηκαν οι ένοπλες δυνάμεις της Σερβίας: "Τούρκοι πράκτορες ετοιμάζουν για πόλεμο Θάτσι και Ράμα για τη Μεγάλη Αλβανία" - Κρίσιμες ώρες για την ύπαρξη των Σκοπίων - Ακροβολίστηκαν παραστρατιωτικές ομάδες

4:58 μμ


14
Τη σύλληψη όσων έκαψαν την τουρκική σημαία, στην πορεία των Αρμενίων στην Αθήνα ζητά η Άγκυρα

4:58 μμ


Καιρός: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη

4:58 μμ


Σώζοντας ζωές στο πεδίο της μάχης (εικόνες)

4:58 μμ


Ο E. Βενιζέλος αποκωδικοποιεί τον Α. Τσίπρα - Τι είπε ουσιαστικά στη συνέντευξή του

4:58 μμ


Στην Αθήνα τον Ιούνιο ο τέως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάϊντεν

4:58 μμ


Πέντε οι τραυματίες από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

4:58 μμ


1
Εξέγερση παράνομων μεταναστών στη Μυτιλήνη - Μπλόκο στο λιμάνι - Δεν έφυγε το Blue Star για Πειραιά

4:58 μμ


Ακιντζί: O πρόεδρος Αναστασιάδης απομακρύνεται από τη λύση του Κυπριακού

4:58 μμ


Δημοφιλή άρθρα

142
Βαρύ το κλίμα στο ΚΥΣΕΑ: Συνεχείς αποβατικές ασκήσεις του τουρκικού στρατού - Ιστορικές οι ευθύνες όλων: Η Αγκυρα θα επιτεθεί σε ελληνικό νησί- Ενεργειακό το διακύβευμα

"Ζεσταίνουν" τις μηχανές τους οι Τούρκοι ενόψει καταιγιστικών εξελίξεων στο Αιγαίο με συνεχείς αποβατικές ασκήσεις προετοιμάζοντας το έδαφος για  την


375
Συγκλονιστικές εικόνες: Σε θέσεις μάχης ο Στρατός της Β.Κορέας - Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιθεωρεί τα στρατεύματα: "Αμερικανοί είμαστε έτοιμοι"- Δείτε εικόνες και βίντεο

Όλοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη στη Κορεατική Χερσόνησο με τις εικόνες να είναι αποκαλυπτικές. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας


224
Τρομερή εικόνα από την Αυστραλία: Δείτε την συγκίνηση του Εύζωνα όταν άκουσε για την Ελλάδα!

Ένας Εύζωνας δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του, όταν ο Ιερέας του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην Αδελαΐδα (Αυστραλία)


Πιο σχολιασμένα άρθρα

224
EKTAKTO: Ανατροπή στη Γαλλία- Παραιτήθηκε η Λεπέν από το Εθνικό Μέτωπο – Κίνηση ματ: «Θα είμαι Πρόεδρος όλων των Γάλλων»

Δύο εβδομάδες πριν τη μάχη του β’ γύρου των προεδρικών εκλογών, η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν ανακοίνωσε ότι

24 Απριλίου 2017 11:04 μμ


224
ΕΚΤΑΚΤΟ: Διάγγελμα από τον Υπουργό Άμυνας της Β.Κορέας: «Οι πυρηνικοί μας πύραυλοι στόχευσαν τις ΗΠΑ και είναι έτοιμοι για εκτόξευση – Κανείς Αμερικανός δεν θα επιζήσει» – ΝΑΤΟ: «Έχει υδρογονοβόμβα ο Κιμ Γιονγκ Ουν»

Του Κώστα Κομποθέκρα Διάγγελμα πυρηνικού πολέμου από τον Υπουργό Άμυνας του Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο Pak Yong-sik, Υπουργός Άμυνας, προειδοποίησε τον Ν

25 Απριλίου 2017 11:21 μμ


224
Η Μόσχα κάνει αυτό που δεν έκανε τόσο καιρό: Βλέπει γενίκευση του πολέμου στην Συρία και στέλνει Su-34, α/α συστήματα τελευταίας τεχνολογίας στην Συρία – Χιλιάδες Ρώσοι και Ιρανοί κομάντος απέναντι σε ΗΠΑ-Ισραήλ-Τουρκία – Ρώσοι διείσδυσαν στον Λίβανο;

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ ) Σαφείς ενδείξεις γενίκευσης του

25 Απριλίου 2017 9:12 μμ