Εθνικά θέματα

Στα χιόνια βγήκε και η 16η Μηχανοκίνητη Μεραχία Πεζικού στον Νότιο Έβρο (εικόνες)

Με Έφοδο της Πανίσχυρης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού στο Καταχείμωνο, με συνδυασμό  Πεζοπόρων Τμημάτων και Επιθετική ενέργεια των Αρμάτων εκτελέστηκε  η Τακτική Επιχειρησιακή  εκπαίδευση των Μονάδων της «XVI Μ/Κ ΜΠ»  στο Νότιο Άκρο του Έβρου!
Ταχύτατη  η αντίδραση των Οχημάτων Μεταφοράς Προσωπικού σε επεισόδιο στα …Όρια!

Να επισημανθεί οτι οι Μονάδες κινήθηκαν ταχύτατα για την εκτέλεση της δραστηριότητας …Ενώ μόλις είχαν επιστρέψει από την αποστολή του εκχιονισμού κατοικημένων Περιοχών !

????????????????????????????????????

Για την ασφάλεια κατά την κίνηση των Πεζοπόρων Τμημάτων τοποθετήθηκαν άνδρες των Περιπόλων ασφαλείας !

????????????????????????????????????

Οι Μονάδες κινήθηκαν  μέσα στα χιόνια απο δρομολόγια γνωστά μόνο στους τοπικούς οδηγούς και τους Αξιωματικούς του Επιτελείου …Ενώ τα Άρματα άνοιγαν δρόμους εκεί που απλά δεν υπήρχαν !

8-1Το προσωπικό των Σχηματισμών και Μονάδων Μάχης, Υποστήριξης Μάχης και Διοικητικής Μέριμνας της XΙI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας ΠΕΖΙΚΟΥ, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, εκμεταλλευόμενο τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν την τρέχουσα εβδομάδα, εφάρμοσε ιδιαίτερο πρόγραμμα εκπαιδεύσεως, στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού, στον Νότιο Έβρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές