Κόσμος

«Σεξ και βία»: Η «Κόλαση» που έζησε ένα από τα θύματα του Ιταλού ιερέα-προαγωγού

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του ιερέα Αντρέα Κοντίν, ο οποίος είχε μετατρέψει την κατοικία του, αλλά και την εκκλησία του Σαν Λάτζαρο στην Πάντοβα σε σημείο συνάντησης με γυναίκες, τις οποίες εξωθούσε στην πορνεία, αφού πρώτα είχε ερωτικές σχέσεις μαζί τους.

Η 49χρονη γυναίκα που τον κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές αποκάλυψε όσα βίωσε με τον ιερέα-προαγωγό, χαρακτηρίζοντας τις στιγμές μαζί του «Κόλαση».

Στην κατάθεσή της, η γυναίκα εξήγησε ότι τον είχε ερωτευτεί και ακολουθούσε πιστά τις εντολές του, επισημαίνοντας πως δεχόταν τη βία και τη διαστροφή, αλλά όχι την απιστία. Όταν, λοιπόν, ανακάλυψε ότι στη ζωή του Κοντίν υπήρχαν και άλλες γυναίκες, απευθύνθηκε στην ιταλική αστυνομία αποκαλύπτοντας την κρυφή ζωή του ιερέα.

«Πριν τα Χριστούγεννα του 2010 δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα Αντρέα, ο οποίος είχε ζητήσει τον αριθμό μου από έναν άλλο ενορίτη. Μία ημέρα με κάλεσε στην κατοικία του και έπειτα από μία σύντομη συζήτηση με αγκάλιασε και με φίλησε στο στόμα. Πάγωσα και έφυγα συγκλονισμένη», είπε στην κατάθεσή της η γυναίκα, η οποία συνέχισε να δέχεται τηλεφωνήματα και προσκλήσεις από τον ιερέα.

«Τον Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2011 υπήρξε η πρώτη βίαιη σεξουαλική επαφή. Παρ’όλα αυτά, εγώ ένιωθα ολοένα περισσότερο ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Εκείνος άρχισε να γίνεται περισσότερο απαιτητικός. Ήθελε ακόμα πιο ακραία ερωτική επαφή. Μου ζητούσε να πλησιάζω αγόρια που έπαιζαν ποδόσφαιρο και όταν αυτά “τσιμπούσαν” με ανάγκαζε σε σεξουαλική επαφή μαζί τους στο γκαράζ. Με κατέγραφε κρυφά. Όταν του είπα ότι δεν ήμουν πρόθυμη για τέτοια παιχνίδια, με πήγε στην περιοχή Λιμένα για να τον δω να κάνει σεξ με έναν τρανσέξουαλ», συνέχισε η 49χρονη στην εξασέλιδη κατάθεσή της.

«Μία φορά ο πατέρας Αντρέα μου έδειξε ότι είχε αναρτήσει γυμνές μου φωτογραφίες σε ιστοσελίδες για ανταλλαγή συντρόφων. Με αποκαλούσε σκλάβα. Μου είχε αγοράσει ένα μπολ για σκύλους και ένα περιλαίμιο», πρόσθεσε η γυναίκα, περιγράφοντας στιγμές βίας σε δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και στην κατοικία του 48χρονου.

«Στις 23 Δεκεμβρίου του 2012 με κάλεσε για δείπνο. Με έβαλε να καθίσω σε έναν κόκκινο καναπέ και αφού έκλεισε την πόρτα, άρχισε να με χτυπάει με απίστευτη αγριότητα. Κατάφερα να στείλω ένα μήνυμα σε μία φίλη μου ζητώντας της βοήθεια», είπε και εξήγησε ότι ο ιερέας την ανάγκασε να έχει σεξουαλική επαφή και με έναν 41χρονο επίσκοπο.

Παρά τη βία και την κακοποίηση, όμως, το μόνο που την έκανε να καταλάβει ότι έπρεπε να καταγγείλει τον ιερέα ήταν όταν ανακάλυψε ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις και με άλλες γυναίκες.

Οι ιταλικές αρχές εξετάζουν την υπόθεση του Κοντίν, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε στην κατοικία του δωμάτιο με σεξουαλικά βοηθήματα και ερασιτεχνικά βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 49χρονης δε, ο Κοντίν κυκλοφορούσε πάντα με μία βαλίτσα γεμάτη δονητές: «Είχε πάντα μαζί του μία βαλίτσα με δονητές, μάσκες, δερμάτινα καπέλα, όλα εμφανώς χρησιμοποιημένα από άλλες γυναίκες και μία ημέρα με πήγε σε ένα sex-shop για να αγοράσει συγκεκριμένα ερωτικά προϊόντα».

Ο ίδιος ο ιερέας υποστηρίζει ότι σε βάθος χρόνου είχε συναισθηματικό δεσμό με πέντε γυναίκες από την ενορία του, εντούτοις σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος διατηρούσε σχέσεις με 30 γυναίκες, τις οποίες εξωθούσε στην πορνεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ