Αρχείο

Πρωτοφανείς εικόνες Παγκοσμίου Πολέμου κάνουν το γύρο του κόσμου - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο


Πρωτοφανείς εικόνες Παγκοσμίου Πολέμου κάνουν το γύρο του κόσμου: H Ρωσία ανέπτυξε 8 πυροβολαρχίες S-400 στην Κριμαία με το βλέμμα στην Ουκρανία και το ΝΑΤΟ, η Κίνα μεταφέρει διηπειρωτικούς πυραύλους DF-21D "τους φονιάδες των αεροπλανοφόρων" και αντιπλοικούς πυραύλους, το 414 γερμανοολανδικό τάγμα με Leopard 2A6 αναπτύχθηκε στην Πολωνία, οι ΗΠΑ πραγματοποιούν τις πρώτες ασκήσεις με πραγματικά πυρά στην Πολωνία και στέλνουν πεζοναύτες στην Νορβηγία και η Ουκρανία ανακοίνωσε ασκήσεις στα σύνορα με Κριμαία!

Κίνα
https://twitter.com/M3t4_tr0n/status/821034080485646336

Το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι αντιαεροπορικές μονάδες θα πραγματοποιούσαν ασκήσεις με πραγματικά πυρά βόρεια της Κριμαίας. Οι ασκήσεις θα γίνουν ημέρα και νύχτα.

Σε ένα περιστατικό που ανεβάζει κι άλλο την ένταση, η Μόσχα καλεί για εξονυχιστική έρευνα για την επίθεση κατά Ορθόδοξης εκκλησίας του Πατριαρχείου Μόσχας στο Κίεβο και τιμωρία των ενόχων.

https://www.youtube.com/watch?v=2L0LXJIWIPQΝορβηγία

https://www.youtube.com/watch?v=cbrnZATQegUΚριμαία

https://www.youtube.com/watch?v=IwulIUWbDzIhttps://twitter.com/miladvisor/status/820715057952780290

Ταυτόχρονα στην Κριμαία αφίχθησαν για διαβουλεύσεις οι επικεφαλείς των Δημοκρατιών Ντονέτσκ και Λουχάνσκ, Alexander Zakharchenko και Igor Carpenter. Η επίσκεψη θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.

Παράλληλα στη γραμμή επαφής στο Ντονμπάς εντοπίστηκαν ξανά ξένοι μισθοφόροι όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Λουχάνσκ, Andrei Marochko.

Τα σχέδια των ΗΠΑ για την ανάπτυξη κι άλλων στρατευμάτων στην Ευρώπη είναι δυνητικά καταστροφικά για την ασφάλεια όλης της περιοχής, είπε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα.

«Τα σχέδια των ΗΠΑ για την ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας στρατευμάτων στην Ευρώπη υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να καταστρέψουν ολόκληρη την ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική ασφάλειας, να δημιουργήσουν μια νέα στρατιωτικοπολιτική πραγματικότητα, να δημιουργήσουν μια σημαντική ανισορροπία δυνάμεων στην ήπειρο», τόνισε η Ζαχάροβα.

"Η Ουάσινγκτον μοιάζει στην πραγματικότητα να «ξεκινά μια νέα κούρσα εξοπλισμών, να προσπαθεί να μας επιβάλει ένα συγκρουσιακό μοντέλο στη (διμερή) σχέση, παρόμοιο με αυτό που είχαμε την εποχή του Ψυχρού Πολέμου».

Επιπλέον η Λετονία τοποθετεί αντιαεροπορικά συστήματα στην περιοχή Latgale, ανατολικά της χώρας στα σύνορα με Ρωσία. Τ αντιαεροπορικά συστήματα θα τοποθετηθούν στις περιοχές Daugavpils, Rezekne και Preili.

Η Κίνα από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι θα λάβει σκληρές δράσεις αν ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ, συνεχίσει να προκαλεί το Πεκίνο με την Ταιβάν.

"Αν ο Τραμπ συνεχίσει τότε μια περίοδος καταστροφικών εξελίξεων θα είναι αναπόφευκτη" τόνισε.

"Αν προσπαθήσει να καταστρέψει την αρχή της "Μιας Κίνας"ή αν έχει την ψευδαίσθηση ότι θα το χρησιμοποιήσουν ως διαπραγματευτικό χαρτί τότε θα καταστραφούν"

 

Πολωνία

https://twitter.com/Eire_QC/status/821054373061099520

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ