Πολιτική

Πολ Μέισον: Η Γερμανία θα επιβάλλει Grexit τον Ιούλιο

Tην εκτίμηση ότι οι γερμανικές ελίτ προετοιμάζονται για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη τον ερχόμενο Ιούλιο κάνει ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος Πολ Μέισον σε σειρά αναρτήσεών του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Αν και το βασικό θέμα των tweets του Μέισον είναι το Brexit και η στάση που θα πρέπει να κρατήσει το Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας και ο ηγέτης του, Τζέρεμι Κόρμπιν, ο δημοσιογράφος σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «η γερμανική ελίτ ετοιμάζεται να επιβάλλει Grexit τον Ιούλιο», προσθέτοντας παρακάτω ότι οι Εργατικοί δεν θα πρέπει να γίνουν το «κόμμα των Βρυξελλών/Φρανκφούρτης» δεδομένης της «μεγάλης πιθανότητας κατάρρευσης του ευρώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μέισον δεν εξηγεί γιατί προβλέπει ότι το Grexit θα γίνει τον ερχόμενο Ιούλιο, παρά τις ερωτήσεις άλλων χρηστών του Twitter.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...