Αρχείο

Ο Τ. Σόρος ετοιμάζει παγκόσμιο «οικονομικό Αρμαγεδώνα» για να σταματήσει τον N. Τραμπ!

Έχει «σκυλιάσει» στην κυριολεξία ο περιβόητος υποστηρικτής της παγκοσμιοποίησης και γνωστός δισεκατομμυριούχος Τ. Σόρος  με τον Τραμπ και την ανάληψη των καθηκόντων του ως προέδρου των ΗΠΑ.

Για αυτόν τον μεγιστάνα  η παγκόσμια οικονομία είναι το αδύναμο σημείο του νέου Αμερικανού προέδρου . Ισχυρίζεται μάλιστα ότι ο νέος «κάτοικος» του Λευκού Οίκου δεν έχει "καμία πιθανότητα" επιβίωσης από την επερχόμενη επίθεση του  στην οικονομική αγορά, και ότι το μέλλον του θα καταστραφεί μη μπορώντας  να κάνει ξανά την  Αμερική μεγάλη και πάλι.

Απογοητευμένος από τις συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες να ελεγχθεί το μέλλον της πολιτικής των ΗΠΑ και ο κόσμος, ο Τ.Σόρος έχει επιστρέψει σε αυτό που ξέρει καλύτερα, στην  χειραγώγηση της αγοράς , σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σταματήσει το δρόμο στον Ν.Τραμπ ο οποίος αγνοεί τα  σχέδια  για μια νέα παγκόσμια τάξη.

soros-poster

Το σχέδιο του Σόρος για την επιλογή ως προέδρου των ΗΠΑ της μαριονέτας με το όνομα Χίλαρι Κλίντον στο Λευκό Οίκο απέτυχε, παρά τα πολλά εκατομμύρια που έπεσαν στην εκστρατεία χρηματοδότησης της  από τον περιβόητο υπέρμαχο της παγκοσμιοποίησης .

Οι προσπάθειες για την αποσταθεροποίηση της χώρας μέσω της χρηματοδότησης ψεύτικων λαϊκών διαδηλώσεων (γνωστών ως astroturfing) επίσης απέτυχε, αφήνοντας τον Σόρος σε μια  ασυνήθιστη θέση .

Τα νέα κόλπα του Σόρος τώρα αφορούν την επαναφορά των  δοκιμασμένων μεθόδων του που αφορούν την παγκόσμια οικονομία και μέσα σε αυτή των ΗΠΑ .  Έτσι ο Σόρος έβαλε ρότα για χειραγώγηση των αγορών, μια μέθοδο με την οποία έκανε την Ελλάδα έρμαιο των δανειστών και του ΔΝΤ.  

Οι αυθεντίες και οι αναλυτές της αγοράς παρακολουθούν από κοντά  το "πληγωμένο θηρίο" (Σόρος) τις τελευταίες εβδομάδες για να καθορίσουν  την επόμενη κίνησή του. Ο Σόρος σπαταλά  τα κεφάλαια του τώρα στην αγορά ομολόγων.

Το σχέδιο είναι να δημιουργήσει έναν «οικονομικό Αρμαγεδώνα» και να εξαπολύσει μετά την κόλαση», οδηγώντας τον δυτικό κόσμο, και ιδίως τις Ηνωμένες Πολιτείες, στο χείλος της καταστροφής. Από τις φλόγες της κόλασης θα αναδυθεί ως  φοίνικας  το όραμα του Σόρος για την νέα τάξη πραγμάτων.

Ο ίδιος  πιστεύει ότι οι  "αγορές" είναι το αδύναμο σημείο του Τραμπ . Ισχυρίζεται  δε ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει "καμία πιθανότητα" επιβίωσης από την επερχόμενη  οικονομική επίθεση του , και ο Τραμπ θα καταστραφεί μη μπορώντας να  επικεντρωθεί στο όνειρό του για μια μεγάλη  Αμερική  και πάλι.

soros-wb

«Ο τρόπος με τον οποίο ο  Σόρος κτύπησε την Τράπεζα της Αγγλίας και κατέστρεψε  την οικονομία της Μαλαισίας, θα γίνει  μια μέρα  απλώς σε  πλήρη κλίμακα οδηγώντας σε έναν παγκόσμιο «οικονομικό Αρμαγεδώνα», αναφέρει αναλυτής της Wall Street.

Η οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ ....που λέγαμε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...