Αρχείο

Μεγάλη ανατροπή - Πούτιν και Tραμπ ετοιμάζονται να συναντηθούν στο Βελιγράδι - Πανικός στην Πρίστινα

Η σερβική εφημερίδα «Kurir», γράφει  σήμερα ότι η επικείμενη ιστορική συνάντηση των δύο πιο ισχυρών πολιτικών  στον κόσμο, του Νόναλντ Τραμπ  και του Βλαντιμίρ Πούτιν, θα συμβεί σύντομα, αλλά αυτό που θα  εκπλήξει όλους είναι..... ότι αυτή η συνάντηση θα λάβει χώρα στο Βελιγράδι .

Η "προειδοποίηση" αυτής της συνάντησης στην σερβική πρωτεύουσα, αποκαλύπτεται από την μεγάλη εφημερίδα του Βελιγραδίου , η οποία επικαλείται πληροφορίες τόσο στο Βελιγράδι όσο και στην Μόσχα , ενώ λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν και σήμερα .

Η "Kurir" δίνει δύο «λόγους» για τους οποίους αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τελικά  στο Βελιγράδι.

Πρώτος λόγος είναι ότι η Σερβία έχει καλές σχέσεις όχι μόνο με τη Ρωσία, αλλά και με την Δύση.

Ο δεύτερος λόγος αφορά την ασφάλεια του Αμερικανού προέδρου .

Πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί στα ξένα μέσα ενημέρωσης ότι ο τόπος συνάντησης μεταξύ Τραμπ και  Πούτιν θα είναι η Ισλανδία, αλλά προφανώς υπήρξαν πληροφορίες για «κίνδυνο» που εγκυμονεί και για τους δύο ηγέτες, για αυτό αποφάσισαν ενδεχομένως ότι το  Βελιγράδι είναι ασφαλέστερο  , επειδή η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών «γνωρίζει» καλά τα κατατόπια και μπορεί να διαφυλάξει αρτιότερα και τους «δύο» προέδρους.

Σε άρθρο μας με τίτλο (Απόπειρα δολοφονίας κατά του N.Τραμπ; Ο πρόεδρος των ΗΠΑ φρουρείται πλέον από 370 Ρώσους επίλεκτους μισθοφόρους πράκτορες της ιδιωτικής εταιρείας RSB), είχαμε πρώτοι αναφέρει ότι  σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πηγές περίπου 370 επίλεκτοι Ρώσοι υπερ-επίλεκτοι πράκτορες προστατεύουν την ζωή και την οικογένεια του νέου Αμερικανού προέδρου από τις «βουλές» της νέας τάξης πραγμάτων.

Η Ρωσική εταιρεία θα διασφαλίζει από εδώ και στο εξής  την ασφάλεια του νέου Αμερικανού προέδρου,  ο οποίος δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στους πράκτορες της διαβόητης μυστικής υπηρεσίας της CIA αλλά και της NSA.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε σε καμία περίπτωση ότι ο Τραμπ έχει κηρύξει  κανονικό «πόλεμο» στην CIA λόγω της «λάσπης» που έριξε η τελευταία κατά  την προεκλογική διαδικασία στις ΗΠΑ.

Το σίγουρο είναι ότι το ,παρασκήνιο που διαδραματίζεται παγκοσμίως αυτήν την περίοδο είναι μεγάλο και λίαν επικίνδυνο και για τους δύο ηγέτες, οι οποίοι θα συναντηθούν σύντομα . Ελπίζουμε να επαληθευτούμε και να συναντηθούν τελικά στο Βελιγράδι…..ίδωμεν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...