Εθνικά θέματα

Κύπρος: Tην Ελληνική σημαία απέναντι από τα Κόκκινα ύψωσαν Έλληνες πατριώτες (εικόνες)

 Αυτή ήταν η απάντηση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.),σύμφωνα με δημοσίευμα του κόμματος στην επίσημη τους ιστοσελίδα, στον «σουλτάνο», όπως τον αποκάλεσαν, Ερντογάν, ο οποίος σε προκλητικό του παραλήρημα ζήτησε ως αντάλλαγμα για το Βαρώσι την περιοχή της Τηλλυρίας, για να «ενώσει» όπως υποστήριξε τα Κόκκινα με την Μόρφου.

Αντιπροσωπία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, σύμφωνα με τα αναφέρει στην ανάρτησή του το ΕΛΑΜ, μετέβη το Σάββατο 14/1 το πρωί στα εγκαταλειμμένα Φυλάκια του Κάτω Πύργου, στέλνοντας το μήνυμα στον Ερντογάν πως ΤΟΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!

Η αντιπροσωπία αυτή, ανήρτησε Ελληνικές σημαίες στα φυλάκια απέναντι από τα Κόκκινα, κάνοντας ξεκάθαρο, όπως σημειώνεται, πως μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης αυτή τη στιγμή στην Κύπρο «είμαστε εμείς», εννοώντας το ΕΛΑΜ και δεν θα ανεχθεί από κανένα να παραχωρήσει Ελληνική γη με την υπογραφή του στον Αττίλα.

«Οι Έλληνες Εθνικιστές απαντάμε στον Ερντογάν, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ – ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ», καταλήγει η ανάρτηση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

i-eidisi, elamcy.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ