Αρχείο

"Καταιγίδα της ερήμου" από τον Ν.Τραμπ στη Μ.Ανατολή: Χαμάς-Φατάχ-Iράν-Χεζμπολάχ εναντίον Ισραήλ που περιμένει τον "Μεσσία" - Εμπλοκή Ρωσίας-Κίνας

«Να ετοιμαζόσαστε για πόλεμο με το Ισραήλ εφόσον μετακινηθεί η αμερικανική  πρεσβεία στο οποίο θα «χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα», ανακοίνωσε πριν λίγο η οργάνωση Χαμάς προκαλώντας συναγερμό στο Ισραήλ που ενέκρινε νέους εποικισμούς στην περιοχή.  Ταυτόχρονα η Ουκρανία κατέσχεσε μεγάλο φορτίο με αντιαρματικούς πυραύλους με προορισμότο Ιράν στο αεροδρόμιο Zhulyany του Κιέβου. Το φορτίο ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας σε 17 κοντέινερ που δεν ήταν καταγεγραμμένα. Γενικός συναγερμός έχει σημάνει πάντως στο Ιράν το οποίο προετοιμάζεται για πόλεμο και όχι άδικα.

Παρέμβαση είχαμε και από την Κίνα με τον πρόεδρο της, Xi Jinping, να τονίζει ότι η ανατολική Ιερουσαλήμ πρέπει να είναι η πρωτεύουσα του παλαιστινιακού κράτους

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ, κάλεσε τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μ.Νετανιάχου, να τον επισκεφθεί στην Washington τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, Τραμπ και Νετανιάχου συζήτησαν για την ιρανική απειλή!

Η «Καταιγίδα» έρχεται μετά την εσπευσμένη απόφαση του νέου Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ για την μετακίνηση της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.

 Χαμάς και Χεζμπολάχ αλλά και όλες οι οργανώσεις ετοιμάζουν πόλεμο με όλα τα μέσα και τους τρόπους κατά του Ισραήλ βάζοντας μια ακόμη μεγάλη « φωτιά» στην Μέση Ανατολή.

Ο Βουλευτής της Χαμάς Μουσίρ  αλ-Μάσρι, τόνισε ότι η μετακίνηση  της  αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ θα ήταν ένα "έγκλημα".

Ο ίδιος δήλωσε ότι η οργάνωσή του θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να καταπολεμήσει τη σχεδιαζόμενη κίνηση της αμερικανικής πρεσβείας στο Ισραήλ , στο ισραηλινό ραδιόφωνο  Kol Yisrael .

Ο Al-Masri  εκπροσωπώντας το κοινό αίσθημα από  όλες τις παλαιστινιακές οργανώσεις και την λιβανέζικη Χεζμπολάχ ,τόνισε σε όλους τους τόνους,  ότι η μετακίνηση της πρεσβείας θα ήταν ένα "έγκλημα" που διασχίζει την κόκκινη γραμμή από την κυβέρνηση  των ΗΠΑ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η σωστή απάντηση σε μια τέτοια κίνηση από την  Παλαιστινιακή Αρχή (ΠΑ) θα ήταν να  αποχωρίσει από όλες τις προηγούμενες συμφωνίες με το Ισραήλ  , όπως ο ίδιος το έθεσε.

Εντωμεταξύ ο  πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι η μετακίνηση της πρεσβείας των ΗΠΑ , θα διαλύσει όλα όσα έχουν επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια, προειδοποιώντας ότι θα ήταν «περισσότερο από μια πρόκληση που θα έβλαπτε ολόκληρη την ειρηνευτική διαδικασία».

Την Κυριακή, ο Αμπάς συναντήθηκε με τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα για να συζητήσουν μέτρα για να εμποδιστεί η ειλημμένη απόφαση  της μετακινήσεως της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ.

Μετά τη συνάντηση ο Αμπάς απείλησε ότι εφόσον οι ΗΠΑ μετακινήσουν την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ, η Ιορδανία και η Παλαιστινιακή Αρχή θα ελάμβαναν   μέτρα εναντίον της Ουάσιγκτον, αλλά δεν διευκρίνισε  ποια ακριβώς μέτρα θα υλοποιούνταν από τις δυο πλευρές.

Πρόκειται σαφέστατα  για μια  εσπευσμένη εκτέλεση ενός μεγαλόπνοου σχεδίου ενόψει αναμονής του Εβραίου «Μεσσία» το οποίο υλοποιείται ταχύτατα μαζί με την ανέγερση του τρίτου  ναού του Σολομώντα.

Όλοι οι ορθόδοξοι γνωρίζουν ότι η κατασκευή του αποκαλούμενου Τρίτου Ναού του Σολομώντα αποτελεί την «επιτομή» των μελλούμενων γεγονότων για όλη την ανθρωπότητα και όλον τον πλανήτη.

Το πρώτο βήμα για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου αποτελεί την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του εβραϊκού κράτους από τις ΗΠΑ, και η  μετακίνηση της πρεσβείας των ΗΠΑ την νομιμοποιεί  ...κάνοντας το όνειρο εκατοντάδων χρόνων των απανταχού Εβραίων να  γίνει πραγματικότητα .

Υπενθυμίζουμε, ότι το ανώτατο ιουδαϊκό συμβούλιο (Σανχεντρίν) έχει καλέσει το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκπληρώσουν την βιβλική εντολή και τον ρόλο τους με την ανακατασκευή του εβραϊκού Ναού στην Ιερουσαλήμ.

Στο χθεσινό άρθρο μας με τίτλο (Ο Ν.Τραμπ ανακοίνωσε την μετακίνηση της πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ – Συνομιλία με Μ.Νετανιάχου για πόλεμο κατά Ιράν – H Αστυνομία στο Ισραήλ προετοιμάζεται για την άφιξη του «Μεσσία» και την ανέγερση του τρίτου Ναού), αναφέραμε ότι Ν.Τραμπ και Μ.Νετανιάχου συμφώνησαν να συναντηθούν την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και αυτό δείχνει πολλά…για αυτά τα σχέδια, ενώ αναμένεται η άφιξη στην Μεσόγειο της ομάδας μάχης του αεροπλανοφόρου George H.W. Bush, η  οποία προοιωνίζει παγκόσμιες εξελίξεις…. σε όλους τους τομείς και στην Θρησκεία .

Ενώ η «φωτιά» στην Μέση Ανατολή και ειδικά στο Ισραήλ είναι έτοιμη και θα ανάψει.

Ταυτόχρονα,  ο  Ισραηλινός επίτροπος της αστυνομίας εξέδωσε  μια άκρως  ασυνήθιστη ανακοίνωση λέγοντας ότι οι αστυνομικοί  στο Ισραήλ είναι ενεργά  προετοιμασμένοι για την άφιξη του «Μεσσία»…….του δικού τους Εβραίου «Μεσσία ο οποίος θα σώσει την ανθρωπότητα».

Δεν γνωρίζουμε πόσο εξωπραγματικά «ακούγονται» όλα αυτά,  αλλά είναι πραγματικότητα πέρα για πέρα τόσο οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών όσο και τα αναγραφόμενα.

Όλα αυτά μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ευρισκόμαστε σε κομβική περίοδο μεγάλων και σημαντικών ανακατατάξεων σε όλα τα επίπεδα…για αυτό απαιτείται σύνεση, πίστη , ομόνοια …και προσευχή στην Αγία και ομοούσια Τριάδα για να σωθούμε οι ίδιοι και ο ελληνισμός μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο από τις άνομες προθέσεις της νέας τάξης πραγμάτων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...