Αρχείο

Η Ευρώπη στο έλεος του Ισλάμ: Πεδίο μάχης από μετανάστες που φώναζαν «τζιχάντ» το Μάλμε - Αλλαχού Ακμπάρ στη Γερμανία - Την ίδια στιγμή, σχολεία στην Ολλανδία επισκέπτονται τζαμιά! Δείτε βίντεο


Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της πόλης Μάλμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν συμμορία από μετανάστες άρχισε να επιτίθεται σε ανθρώπους και να καταστρέφει ό,τι έβρισκε μπροστά της, προκαλώντας ένα πραγματικό χάος στη σουηδική πόλη. Αλλά και σε Γερμανία και ειδικά σε Μόναχο, Ντόρτμουντ, οι ιαχές Αλλάχ Ακμπάρ δονούσαν την ατμόσφαιρα. Οι μουσουλμάνοι με μαχαίρα κυκλοφορούσαν και παρενοχλούσαν τις κοπέλες.

Ο φωτογράφος Φρέντι Μαρντέλ κατέγραψε σκηνές τρόμου στους δρόμους της σουηδικής πόλης.

Μουσουλμάνοι φώναζαν «Τζιχάντ» και προέβαιναν σε κάθε είδους βανδαλισμού, καταστρέφοντας αυτοκίνητα και δημόσια περιουσία.

Όπως αποκάλυψε ο Σουηδός φωτογράφος, οι αστυνομικοί που περιπολούσαν με τα αυτοκίνητά τους, φοβόντουσαν να τα εγκαταλείψουν και να επέμβουν, ενώ το ίδιο έκαναν και οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι έτρεξαν να κρυφτούν, προκειμένου να «μην ρισκάρουν τη ζωή τους».

Με τη δημοσίευση του φωτογραφικού υλικού, η αστυνομία του Μάλμε εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι «ήταν πολύ ριψοκίνδυνο να επέμβει εκείνη τη στιγμή». Πάνω από 50 άτομα, μουσουλμανικής καταγωγής, εφόρμησαν στους δρόμους της σουηδικής πόλης. Εκτός των καταστροφών που προκάλεσαν, πετούσαν καπνογόνα και πυροτεχνήματα στους αστυνομικούς και απειλούσαν να κάψουν την πόλη.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Bs3gGostYFI
Eνώ η Ευρώπη πλέον παραδίνεται στο ισλάμ και οι λαθρομετανάστες προκαλούν επεισόδια, στην Ολλανδιά, σχολεία επισκέπτονται τζαμιά, για να γνωρίσουν την κουλτούρα του Ισλάμ!

 

https://www.youtube.com/watch?v=2j7_e-xaI98

Ο κόσμος πλέον ξεσηκώνεται, καθώς πριν λίγες ημέρες, ένα ισλαμικό κέντρο πυρπολήθηκε από έναν ή περισσότερους  ύποπτους εμπρηστές όπως ανακοίνωσαν οι ολλανδικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης οι οποίες προσπαθούσαν απεγνωσμένα να σώσουν όποιον μπορούν και οποίον έχει παγιδευτεί στο εσωτερικό του φλεγόμενου κτιρίου.

Ο λόγος που έβαλαν φωτιά στο συγκεκριμένο κτίριο είναι ότι οι μουσουλμάνοι θέλουν να το μετατρέψουν σε Τζαμί, κάτι το οποίο δεν το αποδέχονται οι Ολλανδοί.

Το πρώην δημόσιο κολυμβητήριο, αγοράστηκε νωρίτερα αυτό το χρόνο από την Ένωση των Ισλαμικών Κοινοτήτων στην πόλη Culemborg, και οι Μουσουλμάνοι έχουν υποβάλει σχέδια για να το μετατρέψουν σε τζαμί.

Υπάρχει μια υπάρχουσα αίθουσα προσευχής στο πίσω μέρος του κτιρίου, η οποία έχει προκαλέσει το μένος των Ολλανδών.

Η φωτιά εξαπλώθηκε και σε δύο άλλα κτίρια και οι ζημιές ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ.

Τα πληρώματα των δεκάδων πυροσβεστικών οχημάτων και η αστυνομία προσπάθησαν απεγνωσμένα να σβήσουν τη φωτιά, η οποία «κατάπιε» ολόκληρο το κτίριο.

Η αστυνομία ανέφερε ότι η πυρκαγιά ξεκινήσει σκόπιμα από έναν πιθανόν εμπρηστή και έχει εξαπλωθεί σε δύο κτίρια, τα οποία είναι γνωστό ότι περιέχουν αμίαντο.

Αυτό όμως που επιβεβαιώνεται είναι ότι πολλές ομάδες σε Γερμανία, Ολλανδία, Δανία, και Σκανδιναβικές χώρες έχουν ενεργοποιήσει σχέδιο πυρπόλησης των κέντρων που διαβιούν κυρίως μουσουλμάνοι πρόσφυγες . Ο κόσμος πλέον δεν αντέχει άλλο…πολυπολιτισμό.

Πολλοί μιλούν και για επανάληψη των επιδρομών σε συνοικίες που ζουν ισλαμιστές με πρόθεση την πρόκληση επεισοδίων και άλλων ανεξέλεγκτων πράξεων .

 

https://www.youtube.com/watch?v=ydGcTMPi0KQ

 

 

 

Flames outside the Islamic Centre

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/816352265825091589

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/815996893243314176

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/815964456085819393

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/817016501442068480

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/816682998225661952

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ