Αρχείο

Η «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία» σφυροκοπεί την Ελλάδα: Σχέδιο των Αλβανικών μυστικών υπηρεσιών για δημιουργία αλβανικού κόμματος και αποσταθεροποίησης της χώρας

Σε συνταρακτικές αποκαλύψεις που επιβεβαιώνουν πλήρως το pentapostagma.gr προχωρά γνωστή κυριακάτικη εφημερίδα.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος που κυκλοφορεί αύριο, από το 2012 βρίσκεται ένα σχέδιο σε εξέλιξη, με σκοπό να αλωθούν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Η επιχείρηση έχει την κωδική ονομασία «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία», ενώ πίσω από το όλο το σχέδιο βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας.

Επίσης η εφημερίδα προβαίνει και σε μία ακόμα σημαντική αποκάλυψη που αναμένεται να «ταράξει τα νερά», καθώς απώτερος στόχος όλων όσοι παίρνουν την ελληνική υπηκόοτητα είναι να δημιουργήσουν το Αλβανικό κόμμα της Ελλάδας.

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνει πλήρως το χθεσινό μας άρθρο, με τίτλο (Στα όπλα 12.000 αλβανικής καταγωγής στρατιώτες στον ελληνικό στρατό! Κάλεσμα εσωτερικής αποσταθεροποίησης από Τίρανα;)

Συγκεκριμένα γράφαμε:

Να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα μέσω των 12.000 στρατιωτών αλβανικής καταγωγής που υπηρετούν στον Ελληνικό στρατό φαίνεται να καλούν τα Τίρανα, με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι ανοικτά για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.

«Από τους 86.000 στρατιώτες που διαθέτουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, υπηρετούν περίπου 12 χιλιάδες αλβανικής καταγωγής νεοσύλλεκτοι στις τάξεις του ελληνικού Στρατού. Έτσι, κάθε έβδομος στρατιώτης είναι Αλβανός», αποκαλύπτει αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι.

Αυτό σημαίνει πολύ απλά, ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή, Αλβανοί που υπηρετούν την θητεία τους, μπορούν να δράσουν κατά της χώρας μας είτε σε περίπτωση διαμάχης με την τουρκική πλευρά, είτε να δώσουν, -κάτι το οποίο μπορεί να συμβαίνει και αυτή την στιγμή- πληροφορίες στις μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας. Οι αρμόδιες Αρχές θα πρέπει να δράσουν άμεσα, διότι ο κίνδυνος παραμονεύει.

«Οι Αλβανοί που δεν είχαν τελειώσει το γυμνάσιο, πηγαίνουν υποχρεωτικά την στρατιωτική θητεία τους στην Ελλάδα. Τα αγόρια που ήταν στην εικόνα ( στο κέντρο νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου) προβλεπόταν να αποτελέσουν μέρος της Εθνικής Φρουράς, φορώντας την παραδοσιακή φουστανέλα μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο », είπε ο ίδιος δημοσιογράφος ,

Ο ίδιος σχολίασε την εικόνα που έκανε το γύρο των ελληνικών ΜΜΕ με τους « αλβανικής καταγωγής» νεοσύλλεκτους που έκαναν με τα χέρια το «αϊτό της Μεγάλης Αλβανίας».

Ο Goro, δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι «επικοινώνησε με έναν από τους συγγενείς του ενός από τους στρατιώτες. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι νέοι δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον στο παρελθόν. Συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας και έτσι δεν στοιχειοθετείται καμία ύποπτη προσπάθεια κατά του ελληνικού κράτους», προφανώς για τους βοηθήσει στην ΕΔΕ που έχει διαταχθεί από το υπουργείο εθνικής άμυνας.

Το θέμα της ιθαγένειας όμως ειδικά στους νεοεισερχόμενους οπλίτες , αξιωματικούς και υπαξιωματικούς αποτελεί ένα κομβικό σημείο για την «συνοχή» ενός στρατεύματος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά οπουδήποτε στον κόσμο.

Δεν απαιτείται δηλαδή μόνο το «ομόγλωσσο» και η γέννηση στην ίδια χώρα για να υπηρετεί κάποιος στις ένοπλες δυνάμεις , αλλά πρωτίστως, ο κοινός πολιτισμός, η θρησκεία , και πάνω από όλα η αγάπη για την ίδια την χώρα. Χωρίς πίστη στο θεό και την πατρίδα , έθνος δεν προκόβει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...