Αρχείο

Έρχεται μεγάλο μακελειό στην Τουρκία: Οι Κούρδοι του ΡΚΚ σχεδιάζουν επιθέσεις ντυμένοι με στολές του τουρκικού στρατού! (βίντεο-εικόνες)


Πανικός και δέος κατέλαβε την ανώτατη τουρκική στρατιωτική ηγεσία από την ανακάλυψη "ευρήματος" σε επιχείρηση στην ΝΑ Τουρκία που θέτει στο στόχαστρο  πλέον καθαρά τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας .    

Σε συνοικία του Ντιγιαρμπακίρ οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις έπεσαν επάνω σε σχεδιαζόμενη επιχείρηση του ΡΚΚ κατά την οποία οι Κούρδοι μαχητές θα ήταν ντυμένοι Τούρκοι υπαξιωματικοί και στρατιώτες .

Οι αρχές ανακάλυψαν σε κρύπτη  στολές των τουρκικών δυνάμεων, ταυτότητες και άλλο υλικό με το οποίο οι Κούρδοι θα εισέβαλαν σαν « κύριοι» οπουδήποτε ήθελαν. Πρόκειται για στολές παραλλαγής τροφοδοτώντας ανησυχίες για επικείμενα τρομοκρατικά κτυπήματα σε μονάδες και στρατηγεία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Ένα τέτοιας έκτασης συντονισμένο τρομοκρατικό κτύπημα θα παρέλυε στην κυριολεξία την ήδη κατατρομαγμένο τουρκικό σύστημα ασφαλείας, βυθίζοντας στο χάος την Τουρκία.

Το ότι ανακαλύφθηκαν οι στολές όμως δεν σημαίνει ότι εξαλείφτηκε σε καμία περίπτωση  η απειλή στον τουρκικό στρατό και το ενδεχόμενο να ανατιναχτούν μονάδες , αποθήκες πυρομαχικών και οχημάτων παραμένει υπαρκτό.    

Σήμερα όπως σας ενημερώσαμε στο άρθρο μας ΕΚΤΑΚΤΟ: Γάζωσαν αρχηγείο της Αστυνομίας στην Τουρκία (βίντεο) παραλίγο να έχουμε μακελειό τεραστίων διαστάσεων.

Γάζωσαν το αρχηγείο της Αστυνομίας στην πόλη Γκαζιαντέπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας. Τουλάχιστον δύο-τρεις τρομοκράτες ζωσμένοι με εκρηκτικά επιχείρησαν να εισέλθουν στο αστυνομικό τμήμα, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τους φρουρούς που άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Ο ένοπλος φέρεται να άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών και να έπεσε νεκρός μετά από ανταλλαγή πυρών που διήρκησε 10 λεπτά μπροστά από το αστυνομικό τμήμα του Γκαζιαντέπ.
https://twitter.com/michaelh992/status/818804000225161216

586fa38918c77614509687d9The terrorist organization was planning to attack with PKK soldier clothes   

586fa38f18c77614509687dd586fa38f18c77614509687e2

https://www.youtube.com/watch?v=SB4e4mB34g8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ