Αρχείο

Έρχεται «έκρηξη» στα Βαλκάνια - Πολέμαρχος της Αλ Νούσρα βρίσκεται στην Βοσνία για να ξεσηκώσει τους τζιχαντιστές (Βίντεο)

«Φωτιά» μεγάλη έρχεται από την Βοσνία στην οποία οι μυστικές υπηρεσίες μεγάλων δυτικών χωρών( Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία) εντόπισαν πολέμαρχο της γνωστής οργάνωσης Αλ Νούσρα , η οποία είναι η πιο σκληρή και απάνθρωπη μέσα στον ISIS.  

Σχετικά με το επικαιροποιημένο κατάλογο των πλέον καταζητούμενων τρομοκρατών και οργανώσεων του ισλαμικού κράτους, ο  οποίος δημοσιεύτηκε  από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα επτά οργανώσεις που έχουν έδρα  στην Βοσνία , με προεξάρχων τον  Νουσρέτ Ιμάμοβιτς, έναν από τους κορυφαίους πολέμαρχους-φονιάδες  του μετώπου  Nusra Front, αναφέρει ο σερβικός τύπος.

Οι οργανώσεις  που περιλαμβάνονται στον κατάλογο είναι η  Al Haramein,  Αλ furhan και πολλές άλλες . Επίσης εντοπίστηκε ο  Νουσρέτ Ιμάμοβιτς, ένας από τους κορυφαίους διοικητές της Nusra Front που διαθέτει παράνομα βοσνιακό διαβατήριο.

Ο Σέρβος ειδικός σε θέματα ασφάλειας Ντζεβάντ Γκαλιάσεβιτς ανακάλυψε ότι  ισλαμική οργάνωση με γραφεία στο Σεράγεβο, Ζένιτσα και Μπίχατς, ετοιμάζει νέους καταλόγους με άτομα που στρατολογούνται για «αποστολές» σε Βαλκάνια και Ευρώπη .

Ο Ιμάμοβιτς ήταν τρία  χρόνια στη Συρία και διαθέτει έγκυρο διαβατήριο που έχει εκδοθεί από τις βοσνιακές αρχές, προκαλώντας ποικίλα σχόλια από στους σερβοβοσνιακούς κύκλους .

Τα άτομα αυτά , σύμφωνα με τον Σέρβο ειδικό επί των πληροφοριών, διαθέτουν ανθρώπους  που βοηθούν τους τρομοκράτες ευρισκόμενοι εντός των δημοσίων υπηρεσιών του κράτους της Βοσνίας.

Ο έτερος ειδικός σε θέματα ασφάλειας Πρέντραγκ Κεράνιτς  είπε ότι το πρόβλημα της τρομοκρατίας στη Β-Ε είναι σε οριακό σημείο ενώ για την  αντιμετώπιση του  δεν υπάρχει πολιτική βούληση και προσπάθεια από τις αρμόδιες αρχές.

«Η αρρώστια του ISIS  έχει εξαπλωθεί στην χώρα  σαν ιός, και οι πολιτικοί, όπως το  μέλος της προεδρίας της Βοσνίας  Μπακίρ Ιζετμπέγκοβιτς μιλάνε για πορεία της  χώρας και..... ευρωπαϊκή ολοκλήρωση», δήλωσε ο Κεράνιτς .

Στην  Βοσνία  υπάρχουν 20 μαχητές του ισλαμικού κράτους που είναι στις  φυλακές όπου εκτείνοντας πολυετή  ποινή φυλάκισης, ενώ οι περισσότεροι και πιο επικίνδυνοι «σουλατσάρουν» εντός της χώρας.

Στη «μαύρη λίστα» του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, όπως τροποποιήθηκε στις 19 Ιανουαρίου, υπάρχουν τα ονόματα  256 καταζητούμενων  τρομοκρατών  από  ισλαμικές χώρες και 75 ισλαμικές οργανώσεις, των οποίων η κύρια δραστηριότητα του ξεπλύματος χρήματος και «μαύρη»  χρηματοδότηση τρομοκρατικών επιθέσεων σε όλο τον κόσμο είναι γνωστή.

Σερβικές πηγές φοβούνται ότι η χώρα θα γίνει στόχος επιθέσεων των τζιχαντιστών…..λόγω της στάσης του Βελιγραδίου ως προς την Ρωσία και της μεγάλης κόντρας με τους Αλβανούς στο Κοσσυφοπέδιο.

Έτσι το  άρθρο μας με τίτλο (Tο ISIS απλώνεται με ταχύτητα στα Βαλκάνια και ετοιμάζεται για σύγκρουση με την Σερβία – Βάση των ισλαμιστών το Κοσσυφοπέδιο – Αναμένεται «έκρηξη» τους επόμενους μήνες), καθίσταται επίκαιρο και έγκυρο όσο ποτέ  για αυτά που έρχονται.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα , οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες  ανέφεραν  ότι υπάρχει πλέον  πλήρη και ολοκληρωτική δραστηριοποίηση του ISIS σε ολόκληρες γηγενείς κοινότητες των χωριών του Κοσσυφοπεδίου όπου ανεμίζουν πλέον ελεύθερα οι  σημαίες του χαλιφάτου.

Η προειδοποίηση προέρχεται και από αλβανικές πηγές πληροφοριών , καθώς και από τις μυστικές υπηρεσίες των  περισσοτέρων  δυτικών χωρών, που σημαίνουν «κόκκινο συναγερμό», διότι σε ορισμένα χωριά, και ιδίως εκείνα στα σύνορα του Κοσσυφοπεδίου με Μαυροβούνιο  και Αλβανία ,  κυματίζει η μαύρη σημαία.

Όλα τα δεδομένα μας δείχνουν ότι λίαν συντόμως θα έχουμε «γεγονότα» στην «γειτονιά μας» ( Σερβία-Μαυροβούνιο)τα οποία θα είναι πολύ άσχημα για τους φιλήσυχους πολίτες και τις αρχές από την δράση τζιχαντιστών. Αυτό είναι πλέον κάτι παραπάνω από σίγουρο.

 

https://youtu.be/up5VYt8-xrA

https://youtu.be/jMh0KsqMF3M

https://youtu.be/u-t3j5yFcIA

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...