Αρχείο

Τέλος ημερών! Η εικόνα της Παναγίας σε Ι.Ναό στην ΠΓΔΜ δακρύζει συνεχώς - Ρωσοσερβικός οδοστρωτήρας θα ισοπεδώσει τους Αλβανούς σε ΠΓΔΜ και Βαλκάνια (βίντεο)

Συγκλονιστικό θέαμα αντίκρισαν οι εκατοντάδες πιστοί στην εκκλησία του Αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο χωριό Trubarevo κοντά στην πρωτεύουσα των Σκοπίων.

Οι επισκέπτες συρρέουν σε μια μικρή εκκλησία του χωριού όταν ανακάλυψαν  δάκρυα τα οποία  προέρχονται από την εικόνα της Αγίας εικόνας της Θεοτόκου, χωρίς να υπάρχει σαφή άλλη αιτία.

Είναι η δεύτερη φορά σε λιγότερο από ένα χρόνο που το φαινόμενο έκανε ξανά την εμφάνιση του στην εκκλησία του Αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ, προκαλώντας θεία κατάνυξη αλλά και την έντονη ανησυχία των πιστών στο πρόσωπο της Αγίας Θεοτόκου, για τα μελλούμενα τόσο στην χώρα τους όσο και στα Βαλκάνια γενικότερα.

Πιστοί ανέφεραν  ότι  δάκρυα εντόπισαν πιστοί  ακριβώς πριν από τα  Χριστούγεννα που γιορτάζονται  στις 7 Ιανουαρίου σύμφωνα με το παλαιό ημερολόγιο.

Προσκυνητές εντόπισαν τα δάκρυα και τα υπέδειξαν στο  ιερέα τους, ο οποίος ήρθε αμέσως σε  επαφή με Επισκόπους στην σκοπιανή  Ορθόδοξη Εκκλησία ζητώντας τους να επιβεβαιώσουν το θαύμα.

virgin-mary-777065

Πριν από λιγότερο από εννέα μήνες και πάλι εντοπίστηκαν δάκρυα από την ίδια εικόνα, τον Απρίλιο  λίγο πριν το ορθόδοξο Πάσχα.

Σκοπιανοί επιστήμονες, καθώς και  Χριστιανοί, έρχονται συνεχώς από όλη την χώρα  για να δουν  το φαινόμενο και να προσκυνήσουν την εικόνα της Θεοτόκου.

Δεν διαπιστώθηκε καμία εξωτερική ανθρώπινη παρέμβαση και το γεγονός είναι αληθινό προκαλώντας ρίγη στους πιστούς που συρρέουν.

Τα δάκρυα από την εικόνα της Θεοτόκου ερμηνεύονται από πολλούς πιστούς ως ένδειξη ή προειδοποίηση ενός μελλοντικού γεγονότος.

Ο Risto Setinov, πρόεδρος του τοπικού εκκλησιαστικού συμβουλίου είπε:

«Όταν ο ιερέας τελείωσε την Θεία λειτουργία το πρωί της Κυριακής, ένας πιστός παρατήρησε μερικές σταγόνες που προέρχονται από το αριστερό μάτι της Θεοτόκου".

«Πατέρα Boban πάρε κάποιο πανί και σκούπισε το, αυτό το υγρό όμως ευωδιάζει  όπως το  Άγιο Μύρο", είπε ο επίτροπος . Μετά από αυτό, μερικές σταγόνες κύλησαν από το πρόσωπο της εικόνας. «Εμείς παραμένουμε  στην εκκλησία όλη την ημέρα και οι σταγόνες συνεχίζουν να  εμφανίζονται», είπε ο ίδιος.

Η είδηση του θαύματος έχει αναφερθεί στην Αρχιεπισκοπή και ο Σκοπιανός Αρχιεπίσκοπος Στέφανος Βελιανόφσκι,  επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην ΠΓΔΜ αφού το διαπίστωσε ιδίοις όμμασι , προσευχήθηκε μπροστά από την εικόνα και είπε ότι πιστεύει ότι τα δάκρυα ήταν ένα σημάδι από το Θεό.

Πολλοί εκτιμούν ότι αναμένονται εξελίξεις στην ίδια την ΠΓΔΜ με πιθανή έξαρση του αλβανικού εθνικισμού ο οποίος ονειρεύεται την μεγάλη Αλβανία, άλλοι όμως εκτιμούν ότι η προειδοποίηση αφορά ολόκληρα τα Βαλκάνια τα οποία θα «βουτηχτούν» σε ένα μεγάλο και  ανελέητο πόλεμο .Άλλωστε τα σημάδια είναι πολλά και διάφορα και κυρίως οφθαλμοφανέστατα .

church-777070

Σε χθεσινό άρθρο μας με τίτλο (Η ώρα της εκδίκησης έφτασε: Συγκροτήθηκε κοινή σερβο-ρωσική δύναμη για την εξολόθρευση του Αλβανού χασάπη Μουχατζέρι και των 400 επίλεκτων φονιάδων του – Θα τους πάρουν τα «σκαλπ»), αναφέραμε ότι σύμφωνα εξακριβωμένες πληροφορίες  ο Αλβανός πολέμαρχος Μουχατζέρι με το «ασκέρι του» μετακινήθηκε από την Συρία προς την Ευρώπη με ένα κύμα «προσφύγων» με κύριο στόχο αρχικά  Σέρβους πολίτες και αποκλειστικά την ορθόδοξη εκκλησία στο Κοσσυφοπέδιο, αλλά και τα Βαλκάνια γενικότερα.

Στόχος των Αλβανών τζιχαντιστών είναι οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι οι οποίοι υπάρχουν σε Σερβία, Κοσσυφοπέδιο, ΠΓΔΜ, Ελλάδα, Βουλγαρία, Βοσνία, με παράλληλη έγερση και πρόκληση πολέμου των χιλιάδων Αλβανών κατσαπλιάδων  του ΑΝΑ ( Αλβανικός απελευθερωτικός στρατός ), ο οποίος διαθέτει χιλιάδες μέλη σε όλες αυτές τις χώρες , για όσους το αγνοούν.

Για το ίδιο θέμα έχει αναφερθεί και η ίδια η διοίκηση του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, εκδίδοντας μάλιστα  έκθεση πληροφοριών με την οποία προειδοποιούν για επερχόμενο κύμα βίας σε ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων.

Πρόκειται για μία εστία πολέμου που θα εμπλέξει οπωσδήποτε και την Ρωσία η οποία θα σπεύσει να προστατέψει τους ορθόδοξους πληθυσμούς, σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του Ρώσου υπουργού άμυνας Σ.Σοιγκού.

 

https://youtu.be/DFfwyHk0UXw?t=1

https://youtu.be/bLeaZmiWQ6g?t=2

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ