Αρχείο

Οι ανατριχιαστικές προβλέψεις της Baba Vanga και οι προφητείες των Αγίων μας - Η άνοδος του ISIS, η εκλογή Τραμπ και η εισβολή των μουσουλμάνων στην Ευρώπη

H τυφλή γερόντισσα Baba Vanga η οποία έχει το παρωνύμιο  «o Νοστράδαμος των Βαλκανίων», και ως γνωστόν έχει πεθάνει  εδώ και  20 χρόνια, αλλά παρόλα αυτά έχει κάνει  πολλές προβλέψεις οι οποίες επιβεβαιώθηκαν κατά ένα ποσοστό και έγιναν πραγματικότητα, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα .

Η Baba Vanga είχε μια  κανονική ζωή ενός κοριτσιού μέχρι την ηλικία των 12 ετών, όταν είχε μυστηριωδώς έχασε την όραση της  κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης  καταιγίδας από την οποία κτυπήθηκε .

22

Η ίδια είχε προβλέψει  με ακρίβεια την άνοδο του  ISIS, και είπε ότι θα γίνει μεγάλος μουσουλμανικός πόλεμος που θα καταστρέψει τελικά την ευρωπαϊκή ήπειρο. Πάνω από το 85% από των προβλέψεων της  υλοποιήθηκαν.

Πιστεύεται ότι η Baba Vanga είχε προέβλεψε την καταστροφή των δίδυμων πύργων (9/11), το καταστροφικό τσουνάμι που συνέβη σε 2004 στο Πουκέ, και τη βύθιση του ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου Κουρσκ, μεταξύ άλλων.

«Φρίκη, φρίκη! Οι Αμερικανοί αδελφοί θα πέσουν μετά την επίθεση από τα πουλιά από χάλυβα» . «Οι λύκοι θα ουρλιάζουν σε ένα θάμνο που θα αναβλύζει  αθώο αίμα», είχε προφητέψει και εκτιμάται ότι πρόκειται για  αναφορά στην καταστροφή των Δίδυμων Πύργων.

Εδώ είναι 3 προβλέψεις που έγιναν από την  Baba Vanga και αφορούν το νέος έτος 2017.

Τον Ιανουάριο στις 20 Ιανουαρίου 2017, ο εκλεγμένος πρόεδρος Ν.Τραμπ θα γίνει ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ωστόσο,  σύμφωνα με την γερόντισσα , ο  44ος πρόεδρος των ΗΠΑ θα ήταν  Αφρικανός στην καταγωγή , αλλά και ο τελευταίος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις Baba Vanga, ο Ομπάμα θα αφήσει το οβάλ  γραφείο σε μια εποχή που οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι σε οικονομική περιδίνηση , ενώ θα υπάρξει ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ των βορείων και νοτίων πολιτειών όπως συνέβη κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφύλιου πολέμου.

Η Κίνα θα γίνει η νέα υπερδύναμη. Όπως προέβλεψε η Baba Vanga, η χώρα αυτή έχει οριστεί να γίνει η νέα υπερδύναμη το 2018, δίνοντας τέλος στην ηγεμονία των  Ηνωμένων Πολιτειών  και την οικονομία της.

Σύμφωνα με τυφλή γερόντισσα , τις προβλέψεις της οποίας πολλοί ενδεχομένως να μην τις αποδέχονται , η Κίνα θα είναι το μεγάλο «βασίλειο της Ανατολής». Είναι ενδιαφέρον ότι το 2011, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προέβλεψε ότι η οικονομία της Κίνας θα ξεπεράσει αυτής των ΗΠΑ από το 2016 έως 2017,  ως η νέα υπερδύναμη.

https://youtu.be/fE0HnKzuP6Q?t=6

kwnstantinos-palaiologos-poli

Η εισβολή των μουσουλμάνων στην  Ευρώπη, επίσης προβλέφθηκε από την Baba Vanga, και μάλιστα η ίδια προέβλεψε ότι  αυτοί θα «εισβάλλουν» στην ευρωπαϊκή ήπειρο,  και ότι θα υπάρξει εκτεταμένη καταστροφή από εξτρεμιστές.

Αυτή η καταστροφή θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια έως ότου η Ευρωπαϊκή ήπειρο πάψει  τελικά να υπάρχει. Είναι ενδιαφέρον, ότι η Baba Vanga προέβλεψε επίσης ότι θα γίνει «Μεγάλος  μουσουλμανικός Πόλεμος»  στη Συρία.

Οι προβλέψεις της γερόντισσας όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ έχουν επιτυχία 85% σε σχέση με αυτά που πραγματοποιήθηκαν.

Οι προβλέψεις όμως των Αγίων της ορθοδοξίας και κυρίως η αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη, και αυτές του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού , έχουν «επιτυχία» 100% διότι προέρχονται από τον έναν και μοναδικό θεό.  

Η Κωνσταντινούπολη θα πάρει ξανά το αληθινό όνομα της, και  ο πόλεμος για αυτήν την πόλη θα «ξαναφέρει» όλους τους σταυροφόρους ( Γερμανούς  Γάλλους , Βρετανούς  κά) ξανά στην πόλη που διέπραξαν τα εγκλήματα τους το 1204, ενώ οι Αγαρηνοί θα «ξεπληρώσουν» για όσες γενοκτονίες επιτέλεσαν εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Όπως προέβλεψε και ο Άγιος Παΐσιος, εξαιτίας ακριβώς αυτών των δυσάρεστων γεγονότων που ζούμε  ο ελληνικός λαός στο σύνολο του θα πιστέψει ξανά δυνατά και θα ξαναγυρίσει  στην Εκκλησία και στον  Ιησού Χριστό.

Τότε, ο Κύριος, βλέποντας αυτήν την ειλικρινή μετάνοια των Ελλήνων και το πλήθος των προσευχών του λαού, θα λυπηθεί το ελληνικό έθνος και θα φέρει τις καταστάσεις κατά τέτοιον τρόπο ,  ώστε να μην συμμετάσχει η  χώρα μας  στον «μεγάλο πόλεμο»  που θα προκληθεί και που θα είναι  ο αιματηρότερος από όλους τους πολέμους που έχει αντικρίσει ποτέ ο πλανήτης από καταβολής κόσμου.

Έτσι η πατρίδα μας θα ζήσει λίγα  σε σχέση με αυτά που αναμένουν  άλλες μεγάλες χώρες.

Μάλιστα ο Άγιος Παΐσιος έλεγε πολλές φορές σε επισκέπτες του «Μακάρι να ζούσα μερικά χρόνια ακόμη, για να έβλεπα με τα μάτια μου τη δόξα της Ορθοδοξίας».

Σημαντικά  λόγια, σημαντικά, και κυρίως άγια, τα οποία  σημαίνουν πως πλησιάζει η μεγάλη στιγμή για το γένος μας , αυτό που χρειάζεται είναι πίστη στον Θεό .

alosis

Αυτές οι προφητείες  μας προειδοποιούν για όλα τα μελλούμενα και όλα όσα θα ζήσει η δική μας γενιά τα οποία είναι  φοβερά και τρομερά, αλλά στο τέλος θα μας δώσουν πίσω την Ελλάδα μας  όπως όλοι μας θα θέλαμε να δούμε,  μαζί με τις σκλαβωμένες πατρίδες σε μια αναβίωση της πάλαι ποτέ Ελληνικής αυτοκρατορίας και όχι Βυζαντινής όπως την ονομάζουν οι «κουτόφραγκοι».

Άλλωστε......Καιρός γαρ εγγύς……

http://www.ancient-code.com/3-predictions-made-by-baba-vanga-that-could-become-true-in-2017/

https://youtu.be/_hKQeuOqYzk?t=16

https://youtu.be/S51xTLSJA1w?t=5

https://youtu.be/MULCWYZXaOA?t=2

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...