Εκκλησία

Μητροπολίτης Καλαβρύτων: «Χάνεται η Χριστιανική Ελλάδα- O ΣΥΡΙΖΑ απροκάλυπτα πλέον προωθεί την αθεΐα»

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, σε κείμενο καταπέλτη που δημοσίευσε στο προσωπικό του ιστολόγιο καταγγέλλει ότι η Ελλάδα χάνει τη Χριστιανική της ταυτότητα.

Ο ιεράρχης λέει ότι η Άλωση της Ελλάδας, επιτυγχάνεται χωρίς πολεμικές συγκρούσεις, ασκεί κριτική στην ένταξη των παιδιών των προσφύγων στα σχολεία, κάνει λόγο για δήθεν μετανάστες, οι οποίοι όπως λέει χαρακτηριστικά, κάνουν εγκληματική δράση.

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του blog o μητροπολίτης Καλαβρύτων κάνει λόγο για άθεο Κράτος. Για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, λέει χαρακτηριστικά, ότι «απροκάλυπτα πλέον προωθεί την αθεΐα, ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο Τζαμί στην περιοχή του Βοτανικού!».

Επίσης, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων πλέκει το εγκώμιο του νέου Αμερικανού Προέδρου ο οποίος στον ενθρονιστήριο λόγο του είπε: «Θα εξαλείψουμε την ισλαμική τρομοκρατία τελείως από το πρόσωπο της Γης».
Επίσης για άλλη μια φορά άσκησε κριτική για τον κ. Ζουράρι χαρακτηρίζοντάς τον «επικίνδυνο».

Διαβάστε αποσπάσματα από το κείμενο του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου:

Κάποτε ο Τοργκούτ Οζάλ, πάλαι ποτέ Πρόεδρος της Τουρκίας, είπε τα εξής πολύ βαρυσήμαντα λόγια: «Εμείς θα κατακτήσουμε την Ευρώπη δια των γεννήσεων»!

Τα προφητικά αυτά λόγια βρήκαν επαλήθευση και εφαρμογή πολύ ενωρίτερα από όσο φανταζόμασταν! Η Ευρώπη έχει ήδη κατακτηθεί! Στη Ρουμανία για πρώτη φορά εξελέγη τις τελευταίες αυτές ημέρες Πρόεδρος της Χώρας μία γυναίκα, που ασπάζεται τον Μωαμεθανισμό. Είναι Μουσουλμάνα!

Η Ευρώπη υποφέρει ήδη από τα στίφη των Ισλαμιστών, τα οποία καταφθάνουν με κάθε τρόπο. Κάποια Χώρα αποφάσισε να υψώσει τείχη, για να προασπίσει τα σύνορά της!

Η κατάσταση όμως είναι εξόχως τραγική, προκειμένου για την Ελλάδα μας. Μυριάδες «προσφύγων ή μεταναστών» καταφθάνουν καθημερινώς στη Χώρα μας με μύρια όσα μέσα! Κάποιες εκατοντάδες τελικά δεν το κατορθώνουν! Πνίγονται στα νερά του Αιγαίου!

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, το άφθονο χιόνι και το πολύ κρύο, ανέδειξαν πολύ έντονα το υφιστάμενο κοινωνικό πρόβλημα. Είδαμε τους καταυλισμούς και την τραγική κατάσταση, που επικρατεί εκεί.

Από την άλλη πλευρά άρχισε ήδη ο διχασμός του Λαού μας. Το Κράτος προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά των μεταναστών-κατακτητών μας στα Δημόσια Σχολεία. Άλλοι Έλληνες γονείς αρνούνται να το αποδεχθούν και άλλοι το αποδέχονται! Τα δεινά άρχισαν ήδη.
Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους!

Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες.

Παράλληλα το άθεο Κράτος και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απροκάλυπτα πλέον προωθεί την αθεΐα, ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο Τζαμί στην περιοχή του Βοτανικού! Κτίζεται με χρήματα του Έλληνας φορολογουμένου! Τι και εάν ο Λαός αντιδρά;

Η Χριστιανική Ορθόδοξος Εκκλησία βάλλεται, αλλ’ ο Ισλαμισμός ενισχύεται! Το γεγονός ετόνισε πολύ εμφαντικά ο νέος Πρόεδρος την Η.Π.Α. κ. Donald Trump. Στον ενθρονιστήριο λόγο του είπε τα εξής σημαντικά: «Θα εξαλείψουμε την ισλαμική τρομοκρατία τελεί- ως από το πρόσωπο της Γης» (βλ. ΕΣΤΙΑ, 21-22 Ιανουαρίου 2017, σελ. 5).

Η κατάσταση είναι τραγική! Η Ελλάδα μας από χριστιανίζεται! Ο Χριστός διώκεται! Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός αφανίζεται! Αντιθέτως οι Μουσουλμάνοι ισχυροποιούνται! Και όχι μόνον αυτό, αλλά και άρχισαν πια να βεβηλώνουν τους ιερούς Ναούς μας! Ληστεύουν ή και κατακαίουν – καταστρέφουν ναούς των Ορθοδόξων. Το Ελληνικό Κράτος βλέπει απαθώς τα τεκταινόμενα! Και έτσι η Ελλάδα μας χάνεται...

Αγαπητοί μου Αδελφοί,

Θα το επαναλάβω: Ξυπνήστε! Συνέλθετε! Στοχασθείτε! Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! Αναλάβετε τις ευθύνες σας! Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! Άλλοι θα κυβερνούν τον τόπο μας! Η Ελληνοχριστιανική Αγωγή θα είναι αντικείμενο των ερευνητών της ιστορίας! Η Ελλάδα θα αποτελεί παρελθόν!

Το δέχεσθε; Τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας! Εάν όχι, ελάτε να αναλάβουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την σωτηρία της Πατρίδος μας. Να αγωνισθούμε με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο για τη απελευθέρωση της Πατρίδος μας. Δηλ. Για να παραμείνουμε αφεντικά στο σπίτι μας, στο μαγαζί μας, στο κτήμα μας, στο σχολείο των παιδιών μας! Για να ακούγεται η ελληνική γλώσσα μας! Για να διδάσκεται η ορθοδοξία μας! Για να υπάρχει η ορθόδοξη Ελλάδα μας! Να διαφυλάξουμε τον χαρακτήρα της ελληνοχριστιανικής γειτονιάς μας!

Στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων μετά τον άθεο κ. Φίλη Υφυπουργός τοποθετήθηκε ένας ακόμη πιο επικίνδυνος άνθρωπος, ο κ. Κ Ζουράρις.

Αντιθέτως, στα Δημόσια Σχολεία της Ρωσίας η Ελληνική καθιερώθηκε ως υποχρεωτική δεύτερη γλώσσα, ώστε οι μαθητές εκεί θα διδάσκονται πλέον τον Ελληνοχριστιανικό Πολιτισμό!

Ας ξαναγυρίσουμε στην Ελλάδα μας. Στα Σχολεία της πατρίδος μας οι μαθητές μαθαίνουν όχι πως να τιμούν τους Αγίους της Πίστεώς μας, αλλά πως να τους ....περιφρονούν...

Σας ερωτώ: ακόμη δεν αγανακτήσατε; Τότε είσθε άξιοι της τύχης σας! Είσθε ήδη υποδουλωμένοι, σήμερα μεν στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, αύριο δε στους Μουσουλμάνους Κατακτητές! Έλληνες με ακούτε;

Έλληνες Αδελφοί: «Εγώ είπα και ελάλησα! Αμαρτίαν ουκ έχω!» Από εδώ και πέρα το κρίμα θα είναι δικό σας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...