Αρχείο

Η ώρα της εκδίκησης έφτασε: Συγκροτήθηκε κοινή σερβο-ρωσική δύναμη για την εξολόθρευση του Αλβανού χασάπη Μουχατζέρι και των 400 επίλεκτων φονιάδων του - Θα τους πάρουν τα "σκαλπ" (βίντεο)


"Υπάρχει κίνδυνος να γίνουν ξανά τα ίδια, στην ίδια χώρα όπως το 1999. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε" είπε ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοιγκού. Σύμφωνα με πληροφορίες λαμβάνει χώρα η πρώτη κοινή στρατιωτική επιχείρηση Ρωσίας-Σερβίας εναντίον του Αλβανού "χασάπη", Λαβντρίμ Μουχατζέρι. Oι δηλώσεις Σ.Σοιγκού και οι τελευταίες εξελίξεις στη συμμαχία Ρωσίας-Σερβίας μόνο τυχαίες δεν είναι.

Πληροφορίες και ειδήσεις από την Σερβία αναφέρουν την συγκρότηση μεγάλης σερβο-ρωσικής δύναμης με παραστρατιωτικά χαρακτηριστικά και εμβλήματα η οποία θα βγει για το «κυνήγι» του Αλβανού «χασάπη» και της μονάδος του που αριθμεί 400 άτομα.

Έγκυρες και εξακριβωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλβανός πολέμαρχος με το «ασκέρι του» μετακινήθηκε από την Συρία προς την Ευρώπη με ένα κύμα "προσφύγων" με κύριο στόχο τους Σέρβους πολίτες και αποκλειστικά την ορθόδοξη εκκλησία στο Κοσσυφοπέδιο.

Την ίδια στιγμή έχουν τεθεί σε συναγερμό οι σερβικές και οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών. Ως γνωστόν Ρώσοι πράκτορες της GRU δραστηριοποιούνται στο Κοσσυφοπέδιο εδώ και πολλά χρόνια και έχουν γνώση της περιοχής πολύ καλά.

Σκοπός τους είναι η πλήρης και ολοκληρωτική εξόντωση της,  μιας βαρύνεται με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην Συρία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, πρόκειται για ένοπλη μονάδα του ισλαμικού στρατού με επικεφαλής τον «χασάπη της Κατσάνικ» με το όνομα  Lavdrim Muhadžeri, περισσότερο γνωστό  με το όνομα Αμπού Αμπντουλάχ στο Κοσσυφοπέδιο.

Οι στόχοι των τρομοκρατών είναι σερβικές δημοτικές αρχές, πολίτες αλλά κυρίως η σερβική ορθόδοξη εκκλησία.

Ο Muhadžeri προέρχεται από τους Αλβανούς της ΠΓΔΜ και εμφανίστηκε στη Συρία στα τέλη του 2012 και είχε κατ 'επανάληψη εμφανιστεί σε βίντεο προπαγάνδας του ISIS .

lavdrim-muhadzeri-fakti-org_

Στο Διαδίκτυο δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται να κόβει κεφάλια  από αιχμαλώτους, και να σκοτώνει  άνθρωπο με εκτοξευτή  χειροβομβίδων.

Η επιστροφή Muhaxheri τα Βαλκάνια, σύμφωνα με την ιταλική υπηρεσία πληροφοριών , αντιπροσωπεύει μια πολύ σοβαρή απειλή όχι μόνο για τα Βαλκάνια, αλλά και για πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Οι Ρώσοι κομάντος  είναι το "φάρμακο" σε πάσα νόσον και πάσαν αλβανική τρομοκρατική ενέργεια στα Βαλκάνια".

Ο Αλβανικός εθνικισμός ενδεδυμένος με την «προβιά του ISIS» είναι δύο φορές ποιο επικίνδυνος να αιματοκυλήσει τα Βαλκάνια με την «φωτιά» να φτάνει  μέχρι την πατρίδα μας, και να προκαλεί νέα προβλήματα εκτός από αυτά που ήδη αντιμετωπίζουμε στο Αιγαίο με τους Τούρκους.

 

 

http://www.liveleak.com/ll_embed?f=0a928a220d73

http://www.liveleak.com/ll_embed?f=ee6c35d37e15

http://www.liveleak.com/ll_embed?f=b30fc7017e3b

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...