Αρχείο

Julian Assange: Ξεχάστε τη Ρωσία, η πραγματική απειλή για την Αμερική έρχεται από το Ισραήλ και το λόμπι του Ισραήλ.

Από το καταφύγιο στην Πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, o ιδρυτήw του WikiLeaks, Julian Assange, απευθύνεται σε συνέντευξη τύπου στους υποστηρικτές του στο Βερολίνο, την Τρίτη, εν μέσω εικασιών ότι σχεδίαζε να αποκαλύψει δυνητικές απειλές στην Αμερική.

Από την αρχή στην ομιλία του ο Assange είπε ότι ενώ οι περισσότερες αποκαλύψεις θα έρθουν, ότι θα δεν κάνει οποιεσδήποτε σημαντικές ανακοινώσεις, υποστηρίζοντας ότι θα υπήρχε κάποιο σημείο στην πτώση που κάνουν τέτοιες αποκαλύψεις, σε μια εποχή που οι περισσότεροι Αμερικανοί θα πρέπει να κοιμούνται.

«Οι Ρωσικές ενέργειες στην δική της πόρτα στην Ανατολική Ευρώπη, στην πραγματικότητα δεν απειλεί τις Ηνωμένες Πολιτείες ή οποιοδήποτε πραγματικά ζωτικό συμφέρον. Ούτε η Μόσχα απειλεί τις ΗΠΑ μέσω της παρέμβασης, εκ μέρους της συριακής κυβέρνησης στη Μέση Ανατολή. Ότι η Ρωσία περιγράφεται αδιάκοπα σαν απειλή σε αυτές τις περιοχές είναι σε μεγάλο βαθμό μια επινόηση που διοργανώνονται από τα μέσα ενημέρωσης, το δημοκρατικό κόμμα και τις Ρεπουμπλικανικές εθνικές επιτροπές και από το Λευκό Οίκο.
Η χώρα που έχει κλέψει Αμερικάνικη τεχνολογία και στρατιωτικά μυστικά,δεν είναι άλλη από το Ισραήλ,είπε ο Assange.

Μόλις αυτή την εβδομάδα η Γερουσία πέρασε ομόφωνα ένα νομοσχέδιο για το αντισημιτισμό και την ευαισθητοποίηση στο θέμα αυτό και επίσης το 99% στην ψηφοφορία ανανεώνει και ενισχύει τις κυρώσεις ενάντια στο Ιράν, οι οποίες θα μπορούσαν να καταστρέψουν την συμφωνία που επιτεύχθηκε πέρσυ,για τα πυρηνικά του Ιράν.

Το νομοσχέδιο του αντισημιτισμού κάνει τους Εβραίους και τα εβραϊκά συμφέροντα, μια νομικά προστατευόμενη τάξη, απρόσβλητα από οποιαδήποτε κριτική. Η «Ελευθερία του λόγου» σημαίνει στην πράξη ότι μπορείτε να εγγράψετε μια αμερικανική σημαία, να πωλήσετε πορνογραφία, να κάνετε επίθεση στον Χριστιανισμό.

Και είναι παρόμοια με την τιμωρητική νομοθεσία που έχει θεσπιστεί και στον Καναδά. Υποστηρίζεται έντονα από το λόμπι του Ισραήλ, που πολύ πιθανό το συνέταξε, και επιδιώκει να χρησιμοποιήσει νομικές προκλήσεις και να εξαλείψει οποιαδήποτε αντίθεση με τις πολιτικές του κράτους του Ισραήλ.Το Κογκρέσο, είναι ντε φάκτο ότι ανήκει στο λόμπι του Ισραήλ.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=DFVWgFLOr2M]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_sbT3_9dJY4]

http://beforeitsnews.com/prophecy/2016/12/julian-assange-forget-russia-the-real-threat-to-america-comes-from-israel-and-the-israel-lobby-video-2486872.html

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ BEFORE IT'S NEWS :Corfiatiko.blogspot.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...