Αρχείο

EKTAKTO: Χτύπησαν την Ρωσία τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων - Ξεκίνησε αιφνιδιαστικά πόλεμο στο Ντεμπάλτσεβο το Κίεβο- Αναπτύχθηκε η 45η Αμερικανική Ταξιαρχία Πεζικού στην Ουκρανία (εικόνες, βίντεο)

Aποφάσισαν να χτυπήσουν την Ρωσία μέσα στα Χριστούγεννα οι ΝΑΤΟϊκοί με τις ΗΠΑ να αναπτύσσουν αιφνιδιαστικά την 45η Ταξιαρχία Πεζικού ("Thunderbird") στην Ουκρανία (εικόνες παρακάτω). Το pentapostagma.gr θα αποκαλύψει σε λίγο τι έχει συμβεί τα τελευταία 24ωρα στην Νέα Ρωσία γιατί δυστυχώς κάποιοι άνοιξαν πολεμικό μέτωπο μεγάλης κλίμακας τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ενδεικτικό του σε ποιόν ακριβώς «θεό» πιστεύουν.  

Αιφνιδιαστικά και αφού έλαβαν εκατοντάδες δυτικούς  μισθοφόρους από όλα τα μέρη της Ευρώπης και των ΗΠΑ, άφθονο πολεμικό υλικό ακόμη και UAV, οι Ουκρανοί ξεκίνησαν επίθεση στο Ντεμπαλτσέβο, κατά των Ρωσόφωνων 

Ουκρανικές τεθωρακισμένες ταξιαρχίες με δεκάδες άρματα μάχης και με την βοήθεια βαρέως πυροβολικού κτυπούν ανελέητα σήμερα Παρασκευή τις θέσεις των Ρωσόφωνων.

Ο ουκρανικός  στρατός χρησιμοποιεί επίσης  και εκτοξευτές πυραύλων RM70 και άλλων συστημάτων εναντίον της ρωσικής δύναμης αυτοάμυνας, καταπατώντας σαφέστατα την συμφωνία  του Μινσκ που είναι ακόμη σε  ισχύ.

 

Οι δυνάμεις του Κιέβου που συνοδεύονται και από ναζιστικά εθνικιστικά τάγματα και εκαντοντάδες Αμερικανούς και Βρετανούς συμβούλους, ενώ την εμφάνιση έκανε και το  τάγμα του Αζώφ.

Οι Ουκρανοί  χρησιμοποιούν  βλήματα μεγάλου διαμετρήματος και πυροβόλα 155 mm με  μεγάλη καταστροφική δύναμη.

Οι πληροφορίες από το πεδίο των μαχών είναι συγκεχυμένες , και ο  τοπικός πληθυσμός αναζητά καταφύγιο για να προφυλαχθεί όσο τον δυνατόν καλύτερα.

Το άγνωστο και  απομακρυσμένο μέρος με το όνομα Ντεμπαλτσέβο εισήλθε ξανά στο χάρτη των παγκόσμιων συγκρούσεων του ουκρανικού εμφύλιου .

Πριν από δύο χρόνια, σε αυτό το μέρος πραγματοποιήθηκαν απίστευτα  σκληρές μάχες, μέχρι την τελική κατάρρευση της συμφωνίας σχετικά με την απόσυρση των ουκρανικών δυνάμεων.

Ωστόσο, η κατάσταση σε αυτό το μέρος του μετώπου δεν ηρεμεί ποτέ και αναζωπυρώνεται συνεχώς.

Πληροφορίες του βρετανικού τύπου κάνουν λόγο ότι η κατάσταση ασφαλείας και στο Ντοντέσκ είναι στο «κόκκινο» και οι δύο πλευρές είναι και πάλι στα πρόθυρα της κλιμάκωσης.

anatolika13

Αμυντικοί αναλυτές και ειδικοί εμπειρογνώμονες αναφέρουν ότι το «βαθύ αμερικανικό κράτος» ή όπως αλλιώς ονομάζεται ( νέα τάξη) θέλει να ενεργοποιήσει ξανά και το μέτωπο στης Ουκρανίας φέρνοντας την Ρωσία σε δύσκολη θέση.

Σκοπός τους είναι η εξάντληση των οικονομικών αποθεμάτων  σε χρήμα και πολεμικό υλικό, και η ψυχική κούραση της ρωσικής κοινωνίας από την συμμετοχή σε δύο πολέμους ταυτόχρονα ( Συρία-Ουκρανία).

https://youtu.be/0potwh9-l7o

https://youtu.be/NaWmThYm8L8

https://youtu.be/R9IjdQPjXhw

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ