Αρχείο

«Φρένο» στα σενάρια επιχειρεί να βάλει ο Τσίπρας: «Η μόνη που έχει ορίζοντα τριετίας για εκλογές είναι η Ελλάδα»

«Φρένο» στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών επιχειρεί να βάλει ο Αλέξης Τσίπρας από το Άμπου Ντάμπι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, με αφορμή τη διάσκεψης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

«Η μόνη χώρα που έχει ορίζοντα τριετίας για εκλογές, είναι η Ελλάδα» λέει χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, σε συνομιλία που είχε με τους Έλληνες δημοσιογράφους, στο περιθώριο της διάσκεψης και εν μέσω των διμερών επαφών του, ο πρωθυπουργός μίλησε για το επενδυτικό ενδιαφέρον των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για την Ελλάδα και τις προοπτικές αναβάθμισης της συνεργασίας και των οικονομικών σχέσεων των δύο πλευρών.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στη συνάντησή του με τον Φρανσουά Ολάντ, με τον οποίο συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τη δεύτερη αξιολόγηση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κληθείς να σχολιάσει τα σενάρια για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, και αφού αναφέρθηκε σε ορισμένες χώρες που έχουν εκλογές το προσεχές διάστημα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «η μόνη χώρα που έχει ορίζοντα τριετίας για εκλογές είναι η Ελλάδα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...