Αρχείο

Το δημοφιλές κοκτέιλ που αγαπούν οι πελάτες και «μισούν» οι bartenders!

Ένα δημοφιλές κοκτέιλ που βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών, ειδικά το καλοκαίρι, αποτελεί τον εφιάλτη για τους περισσότερους bartenders.

Το κοκτέιλ αποκάλυψε πρόσφατα ο διευθυντής του εστιατορίου Sur στο Hollywood όταν ρωτήθηκε από το Bravo After Hours ποιο είναι το χειρότερο κοκτέιλ για να παρασκευάσει ένας μπάρμαν.

Η απάντησή του σίγουρα δεν θα ικανοποιήσει πολλούς. Το τηλεοπτικό κανάλι θέλησε να μεταφέρει στους θεατές του μια εικόνα από τους ανθρώπους που είναι πίσω από τις μπάρες σχετικά με τα ποτά που αγαπούν και αυτά που μισούν.

Έτσι έμειναν έκπληκτοι ακούγοντας πως το πιο δύσκολο κοκτέιλ για τους bartenders είναι το δημοφιλές και αγαπημένο mojito.

«Το mojito είναι το πιο δύσκολο κοκτέιλ» λέει ο Peter Madrigal διευθυντής του Sur στο Hollywood. Θέλει αρκετή ώρα για να φτιαχτεί και επειδή αποτελεί αυτό που ζητάνε οι περισσότεροι τους καλοκαιρινούς μήνες δημιουργεί πρόβλημα στους μπάρμαν.

Ανκαι τα υλικά της παρασκευής του είναι απλά είναι το πιο αντιπαθές των κοκτέιλ, ειδικά για κάποιον που βιάζεται και έχει να βγάλει πολλές παραγγελίες.

Τα υλικά της παρασκευής του είναι απλά (λευκό ρούμι, λάιμ, σόδα, ζάχαρη και δυόσμος), αλλά η αλήθεια είναι πως θέλει χρόνο...

Το Χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ eggnog

Αν λοιπόν δεν θέλετε να εκνευρίσετε τον μπάρμαν και μια και έρχονται τα Χριστούγεννα, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα από τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα κοκτέιλ. Ο λόγος για το eggnog. Παρόλο που αυτό το χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ κανονικά προέρχεται από την κρέμα (posset - η οποία δεν περιείχε αυγά), τον 13ο αιώνα στην Ευρώπη, θεωρούνταν μια ακριβή μεσαιωνική λιχουδιά για τους πλούσιους.

Όταν οι Ευρωπαίοι αποίκησαν στην Αμερική και είδαν ότι είχαν αποθέματα σε γάλα και αυγά, το ρούμι γρήγορα αντικατέστησε το κρασί και έτσι γεννήθηκε το διάσημο αυτό ποτό!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...