Αρχείο

Τουρκία: Βρέθηκε η αληθινή «Αγία Γραφή» - Ο Ιησούς Χριστός δεν σταυρώθηκε, δεν ήταν ο Υιός του Θεού» - Αίτημα του Βατικανού να την παραλάβει

O Τούρκοι έβαλαν στο στόχαστρο ξανά την ορθοδοξία αναφέροντας μέσω του  «National Turk», ότι βρέθηκε η αληθινή «Αγία Γραφή»  από μια ομάδα λαθρεμπόρων, κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στη Μεσόγειο.

Αυτή η «Αγία Γραφή» πιστεύεται ότι είναι η παλαιότερη κατά  1500-2000 χρόνια από όλες τις προηγούμενες , και ευρίσκεται στο Εθνογραφικό Μουσείο της Άγκυρας.

Μέσα εκεί αναφέρεται , κατά τους Τούρκους,  ότι «ο Ιησούς Χριστός δεν σταυρώθηκε και ότι δεν ήταν ο Υιός του Θεού».

Αυτό το  βιβλίο περιέχει το «Ευαγγέλιο του Βαρνάβα" και να αναφέρει ότι  αυτός που σταυρώθηκε ήταν  ο Ιούδας ο Ισκαριώτης , και ότι  ο Ιησούς Χριστός ήταν ένας προφήτης πού όταν πέθανε πήγε στον παράδεισο ».

Το  Βατικανό μέσω των ειδικών απεσταλμένων   έχει  έρθει σε επαφή με τις τουρκικές αρχές , για να παραλάβει  την «Βίβλο» και να εξετάσει ΟΛΑ τα αναγραφόμενα, αλλά δεν έχει ακόμη  λάβει καμία απάντηση.

Σύμφωνα πάντα με το κατάπτυστο  άρθρο του «National Turk», εμπειρογνώμονες και γνώστες της θρησκείας στην Τεχεράνη λένε ότι αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο με χρυσά αυθεντικά γράμματα ενώ η βίβλος είναι από δέρμα.

Εκεί, προφητεύεται  η άφιξη του προφήτη Μωάμεθ, που θα συμβεί  700 χρόνια αργότερα!

Η Αγία Γραφή αποτελείται και από άλλα Ευαγγέλια ως γνωστόν , όπως το κατά Λουκά, Ματθαίου,  Μάρκου και  Ιωάννη, αλλά φαίνεται ότι αυτή η έκδοση είναι η πιο "ανησυχητική" για το Βατικανό και τα εκατομμύρια των Χριστιανών στην γη.

 

Είναι γνωστό, ότι η νέα τάξη πραγμάτων ετοιμάζει την πανθρησκεία και τέτοιες άγιες ημέρες "‘δημοσιοποιούνται» σωρηδόν άκρως  προπαγανδιστικά και κατευθυνόμενα «μυθιστορήματα» που προσβάλουν  την ορθόδοξη θρησκεία  και γενικά την χριστιανοσύνη , μαζί βέβαια με την ανθρώπινη νοημοσύνη.    

Οι λίβελοι από τα κατευθυνόμενα σκοτεινά κέντρα συμπεριλαμβάνουν και το Βατικανό το οποίο σύμφωνα με άρθρο μας με τίτλο (Συγκλονιστικό: Το Βατικανό θα προβεί σε αποκαλύψεις για ΑΤΙΑ και εξωγήινους – Μετά την Χ.Κλίντον νέα σημαντική αναφορά ), είναι έτοιμο να αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους σε μερικούς μήνες με την διενέργεια μάλιστα και συνεδρίου!

Ο ίδιος ο Πάπας Φραγκίσκος  έχει υπαινιχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι η Γη έχει «δεχθεί» επισκέψεις από εξωγήινους, και ο ίδιος έχει υποσχεθεί την πλήρη δημοσιοποίηση αυτών των πληροφοριών σε κάποια στιγμή στο μέλλον.

«Σκοτεινά μυαλά με σκοτεινές επιδιώξεις» οι οποίοι πολύ σύντομα θα τυφλωθούν από το  ιερό φως  του κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Η γειτονική χώρα ευρίσκεται  στην κυριολεξία στο «χείλος του γκρεμού» και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες σύμφωνα με πολλούς ειδικούς αμυντικούς αναλυτές . 

Προχθές πραγματοποιήθηκαν πολύνεκρες τρομοκρατικές εκρήξεις, κάτι που λαμβάνει χώρα  σχεδόν κάθε δύο μήνες, στα ΝΑ της χώρας διεξάγεται ένας ανηλεής πόλεμος με τους Κούρδους με χιλιάδες θύματα, ενώ τουρκικές δυνάμεις αποδεκατίζονται στην βόρεια Συρία.

Μέσα σε αυτό το ομιχλώδες σκηνικό ο πρόεδρος της χώρας Ρ.Τ.Ερντογάν έχει στοχοποιήσει αποκλειστικά την Ελλάδα ως τον αδύναμη κρίκο των χωρών της περιοχής, και ζητά τουλάχιστον για 18 νησιά και νησίδες αλλαγή κυριότητας ισχυριζόμενος ότι είναι «τουρκικά».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...