Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Κούρδοι κατέρριψαν μαχητικό F-16C Block 50+ της Τουρκίας στο Ντιγιαρμπακίρ! - Αρχισαν τα αντίποινα για τον Σ.Ντεμιρτάς - Βίντεο-ντοκουμέντο (εικόνες)


Του Βασίλη Καπούλα

Πριν λίγο στις 19: 20 σήμερα το βράδυ στην πόλη Ντιγιαρμπακίρ  τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος F-16C Block 50+ της 181 Μοίρας Pars συνετρίβη. Πιλότος ήταν η υποσμηναγός Şefika Burcu'nın. Πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για κατάρριψη...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, το αεροσκάφος συνετρίβη περί ώρα 19:30 κατά τη διαδικασία προσγείωσης, σε απόσταση 1,5-2 μιλίων από την Αεροπορική Βάση του Ντιγιαρμπακίρ.

Η κατάρριψη σημειώθηκε κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο που βρίσκεται στη περιοχή καθώς σωστικά συνεργεία κινούνται σε αυτήν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιλότος του αεροσκάφους επέζησε.

Πληροφορίες πληροφορίες  του ανταποκριτή του πρακτορείου  Kurdistan24 αναφέρουν την πιθανή κατάρριψη από Κούρδους οι οποίοι ενδεχομένως έφεραν φορητά αντιαεροπορικά συστήματα ρωσικής κατασκευής  .

Ασθενοφόρα έσπευσαν ήδη στο σημείο .

Όπως αναφέραμε στο άρθρο μας ΕΚΤΑΚΤΟ: Με τα όπλα στα χέρια οι Κούρδοι της Τουρκίας: «Καρδιολογικό επεισόδιο» υπέστη ο φυλακισμένος ηγέτης του HDP Σελαχαντίν Ντεμιρτάς – Τον σκοτώνει ο Ρ.Τ.Ερντογάν! τα αντίποινα άρχισαν.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ αποφάσισαν να εξοπλίσουν με φορητά αντιαεροπορικά συστήματα Manpads τους Κούρδους...

tafsin-2sin%cf%8616f162https://twitter.com/Acemal71/status/808369708961566720

 

https://www.youtube.com/watch?v=vRpPvQ0u-Y4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...