Αρχείο

Σατανιστική τελετή στα εγκαίνια της μεγαλύτερης σήραγγας στον κόσμο;

Η μεγαλύτερη σήραγγα στον κόσμο, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν νέο άξονα σιδηροδρομικών μεταφορών βορρά-νότου στην Ευρώπη, δόθηκε την Δευτέρα (12/12) στην κυκλοφορία.

https://www.youtube.com/watch?v=OYKnfDQ7IMg

Η σήραγγα GBT (Σήραγγα Βάσης Γκοτάρ), μεταξύ των πόλεων Ζυρίχη και Λουγκάνο, έχει μήκος 57 χιλιομέτρων και διασχίζει το βουνό Σεν Γκοτάρ στις Άλπεις και χρειάστηκε 17 χρόνια εργασιών προκειμένου να ολοκληρωθεί, ενώ κόστισε 11 δισεκατομμύρια ευρώ.

Τα εγκαίνια της σήραγγας είχαν γίνει τον Ιούνιο από τον πρόεδρο της ελβετικής συνομοσπονδίας Γιόχαν Σνάιντερ-Άμαν, παρουσία του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, του ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι και του αυστριακού καγκελαρίου Κρίστιαν Κερν.

https://www.youtube.com/watch?v=K1Xg7lYuYus

Όμως από την ημέρα που δόθηκαν τα πλάνα από την γιορτή που πραγματοποιήθηκε κατά τα εγκαίνια του μεγάλου έργου, έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο έντονη φημολογία για την «εικαστική θεματολογία» της γιορτής.

Συνομοσιολόγοι από όλο τον πλανήτη κάνουν ανοικτά λόγο για μια «σατανιστική τελετή», καθώς υπάρχουν πολλά σύμβολα που έχουν συνδεθεί με τον διάβολο, ενώ κάποιοι ψυχραιμότεροι κάνουν λόγο για παγανιστικά σύμβολα συνδεδεμένα με τις παραδόσεις των γύρω περιοχών.

https://www.youtube.com/watch?v=8bjeBVStaEw

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ