Κόσμος

Πρόεδρος της Κροατίας: Χιλιάδες ισλαμιστές επιστρέφουν στην Βοσνία…..-Ετοιμάζονται οι ΗΠΑ να κάνουν την χώρα "Συρία" για να μην πέσει στα χέρια της Ρωσίας

Το αναφέρουν συνεχώς οι μυστικές υπηρεσίες όλων των προηγμένων χωρών ότι η Βοσνία έχει καταστεί η «Συρία» των Βαλκανίων και πολύ σύντομα θα έχουμε άσχημες εξελίξεις σε ολόκληρη την περιοχή.  

Το σενάριο όμως που είναι ενεργό και είναι το πιο επικίνδυνο,  αφορά το δημοψήφισμα των Σερβοβόσνιων που ζητούν απόσχιση με την βοήθεια της Μόσχας , και για αυτό οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να κάνουν την χώρα ¨Συρία' για να μην πέσει στα χέρια του Β.Πούτιν. 

Η πρόεδρος της Κροατίας με δηλώσεις της σήμερα επιβεβαίωσε αυτές τις αναφορές με την σειρά της, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ  ότι χιλιάδες ισλαμιστές μαχητές του ISIS επιστρέφουν στην Βοσνία , προσθέτοντας και άλλους μαχητές στις δυνάμεις του τρόμου που συγκροτούνται εκεί εδώ και μεγάλο διάστημα στην χώρα αυτή.

Η κ. Κολίντα Γκραμπάρ-Κιτάροβιτς δήλωσε στο Ντουμπρόβνικ  ότι «θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι χιλιάδες μαχητές επιστρέφουν συνεχώς ) στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη από την Συρία,   και ότι η επιρροή τους και η δράση τους σε άλλες χώρες  δεν θα μπορούσε να αγνοηθεί».

bosnia3

Η ίδια η πρόεδρος της Κροατίας στην ουσία σχολίασε σχετική δήλωση του Βόσνιου  υπουργού ασφάλειας κ. Ντράγκαν Μέκτιτς ότι οι εκθέσεις των μυστικών υπηρεσιών για τον αυξανόμενο κίνδυνο του ριζοσπαστικού ισλαμισμού στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη ήταν ψευδείς και αβάσιμες.

 «Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε την αλήθεια στα μάτια και να αντιμετωπίσουμε  τις τάσεις, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων που επιστρέφουν από το Ιράκ και τη Συρία, όπου πολέμησαν στο πλευρό του ισλαμικού κράτους. Υπάρχουν ήδη αρκετές χιλιάδες από αυτούς, και η επίδραση τους σε ορισμένες άλλες χώρες δεν μπορεί να αγνοηθεί»  δήλωσε η πρόεδρος της Κροατίας.

«Θέλω η Βοσνία-Ερζεγοβίνη να παραμείνει αναπόσπαστο κράτος. Υποστηρίζουμε πλήρως την κυριαρχία και την πολιτική ανεξαρτησία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης. Θέλω να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης το συντομότερο δυνατό. Η επιθυμία μου για όλους τους πολίτες της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης , που αποτελούν μέλη  τριών εθνοτήτων των οποίων η ισότητα υποστηρίζω, είναι να ζήσουν σε συνθήκες ειρήνης και ευημερίας, και ότι τίποτα παρόμοιο με αυτό που συνέβη στη δεκαετία του 1990, δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά, ενώ  κατευθυνόμαστε προς μια καλύτερη ζωή στην οποία κάθε άτομο θα πρέπει να είναι ανεξάρτητο και ελεύθερο», πρόσθεσε η ίδια.

bosnia

Σε ένα από τα πολλά άρθρα μας με τίτλο (Στην Βοσνία «μαζεύονται» οι τζιχαντιστές τρομοκράτες πριν επιτεθούν μαζικά σε Βαλκάνια και Ευρώπη), είχαμε τονίσει ότι η Βοσνία έχει μετατραπεί σε άντρο της  ισλαμικής τρομοκρατίας,  εδώ και πολλά χρόνια, κάτι το οποίο έχει επίπτωση σε όλα τα Βαλκάνια.

Υπάρχουν συνεχώς και νέες πληροφορίες ότι ο ισλαμικός στρατός έχει παρεισφρήσει σε αυτήν την δυστυχισμένη χώρα, μετατρέποντας την σε στρατιωτική βάση για τα Βαλκάνια και όλη την Ευρώπη.

Από εκεί οι ισλαμιστές θα πραγματοποιούν αποστολές αυτοκτονίες σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις μετατρέποντας την ζωή εκατομμυρίων Ευρωπαίων σε κόλαση.

Το ίδιο κίνδυνο φυσικά διατρέχουν και τα Βαλκάνια , από όπου δια μέσω και του Κοσσυφοπεδίου και της ΠΓΔΜ ,  ετοιμάζονται για επιχειρήσεις στις χώρες της περιοχής.

Η Ελλάδα , όπως και η Βουλγαρία και η Σερβία αποτελούν στόχο της οργάνωσης αυτής σε συνεργασία με στοιχεία εντός των συνόρων των χωρών αυτών.

Ο ISIS είναι εδώ και παραμονεύει , για αυτό και όλες οι υπηρεσίες ασφαλείας είναι σε συναγερμό εδώ και μερικούς μήνες. με λίγα λόγια δεν μας φτάνει η οικονομική κρίση , η ανέχεια και η ΕΕ και η Τρόικα , τώρα έχουμε και τον ακραίο ισλαμισμό να απειλεί  την χώρα μας.

 

https://youtu.be/yBROnEFnUo8?t=1

https://youtu.be/3uLs4QZ5oR4?t=1

https://youtu.be/M6QIopgwuIU?t=1

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...