Αρχείο

Ο Ρώσος ΑΓΕΕΔ «κάνει πλάκα» στους νατοϊκούς: «Ελάτε να παρακολουθήσετε από κοντά την μαχητική ισχύ και τα νέα οπλικά συστήματα των ρωσικών δυνάμεων»

Προκαλεί τους νατοϊκούς να έρθουν να παρακολουθήσουν  από κοντά την τρομερή μαχητική ισχύ και τα νέα οπλικά συστήματα των ρωσικών δυνάμεων,  ο  Ρώσος ΑΓΕΕΔ….σπέρνοντας τρόμο και πανικό στις Βρυξέλλες.

Στην συνέχεια κάνοντας τους στην κυριολεξία  πλάκα, ο ίδιος τους είπε ότι οι στρατιωτικές ασκήσεις μεταδίδονται στα ρωσικά και  ξένα μέσα ενημέρωσης τα οποία  τις μεταδίδουν τηλεοπτικά ( εάν δεν θέλουν να πάνε στην Ρωσία) .

«Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ενημέρωσε  το ΝΑΤΟ για τις στρατιωτικές  δραστηριότητες του, συμπεριλαμβανομένων των ασκήσεων, παρά τη μονομερή απόφαση του ΝΑΤΟ να διακόψει τις επαφές με τη Ρωσία», δήλωσε ο Ρώσος ΑΓΕΕΔ  στρταηγός Valery Gerasimov, σήμερα  Πέμπτη.

«Η Μόσχα  πάντα προσπαθούσε να κάνει γνωστές  τις δραστηριότητες των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων . Παρά τη μονομερή απόφαση του ΝΑΤΟ να κόψει τις επαφές του , θα συνεχίσουμε  να ενημερώνουμε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένων των μελών του ΝΑΤΟ, για όλα τα σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με την επιχειρησιακή ετοιμότητα και την εκπαίδευση των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων¨, δήλωσε ο Βαλέριος Γερασίμωφ σε συνέντευξη του σε ξένους στρατιωτικούς  ακόλουθους .

1155951

Επιπλέον, το ρωσικό υπουργείο άμυνας κάλεσε τους νατοϊκούς  να συμμετάσχουν  στο τελικό στάδιο της μεγάλης κλίμακας διακλαδικής ασκήσεως « Kavkaz-2016».

«Οι εκπρόσωποι του ΝΑΤΟ αγνόησαν αυτές τις ασκήσεις. Γι 'αυτό είναι ανακριβείς, για να μην πούμε τίποτα λιγότερο, ενώ μας κατηγορούν ότι είμαστε  και μυστικοπαθείς », τόνισε ο Γερασίμωφ .

Ο Ρώσος ανώτατος αξιωματικός είπε επίσης ότι οι ενέργειες της συριακής «μετριοπαθούς  αντιπολίτευση» προκαλεί  καθημερινά θύματα μεταξύ των αμάχων σε ολόκληρη τη χώρα.

«Οι ενέργειες που πραγματοποιούνται από την μετριοπαθή αντιπολίτευση προκαλούν τον θάνατο μεταξύ των αμάχων και  καταστρέφουν  την υποδομή κάθε μέρα. Τα σχολεία και τα νοσοκομεία είναι στο στόχαστρο της. Οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν  αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες»,  δήλωσε ο Γερασίμωφ σε ενημέρωση σήμερα Πέμπτη.

Επίσης ανέφερε ότι  η ανάπτυξη των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων της Ρωσίας για το 2017 θα διατηρηθεί  σε ένα επίπεδο, που θα εξασφαλίζει την  εγγυημένη αποτροπή πυρηνικής  επίθεσης, τόνισε ο επικεφαλής του ρωσικού Γενικού Επιτελείου Στρατού σήμερα .

1046656960

Από την άλλη πλευρά ο ΑΓΓΕΔ από το  Κρεμλίνο υπογράμμισε  ότι ο διάλογος μεταξύ της ρωσικής ομοσπονδίας και του ΝΑΤΟ έχει «διακοπεί»  και  οι  στρατιωτικές επαφές έχουν περιοριστεί, ενώ η εμπιστοσύνη μεταξύ της συμμαχίας και της Ρωσίας ΕΙΝΑΙ  στο ελάχιστο επίπεδο από το τέλος του ψυχρού πολέμου.

«Προσκλητήριο» απέστειλε  στην ουσία ο Γερασίμωφ στους Αμερικανούς και  στους Ευρωπαίους να παρακολουθήσουν από κοντά την τεράστια δύναμη πυρός  που διαθέτει η χώρα τους ως υπερδύναμη,  και την οποία δεν πρέπει  να την αμφισβητεί πλέον κανένας.

 

https://youtu.be/bSss1DuQ-YM

 

https://youtu.be/_3PevLvxYIs?t=1

 

https://youtu.be/rxgFyUif1Ck

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ