Πολιτική

Οργισμένοι οι έμποροι στη Χίο - Καταθέτουν στην εφορία τις ταμειακές τους μηχανές

Τις ταμειακές τους μηχανές καταθέτουν – σε μια συμβολική κίνηση – οι επαγγελματοβιοτέχνες και οι έμποροι της Χίου στην είσοδο της εφορίας, την προσεχή Πέμπτη, και ώρα 9.30 το πρωί, ημέρα της πανελλαδικής κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, αλλά και της ΓΣΕΒΕΕ.

Πρόκειται για μια κίνηση διαμαρτυρίας για όλα τα σκληρά μέτρα που υλοποιεί η κυβέρνηση, με επαχθέστερο την κατάργηση από την 1η Ιανουαρίου 2017 των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ, επεσήμανε σε συνέντευξη Τύπου – το μεσημέρι της Τρίτης, 6 Δεκεμβρίου 2016 – ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕ) Χίου κ. Βασίλης Παππάς.

Αν στο μεσοδιάστημα, πρόσθεσε, δεν εισακουστεί η φωνή και η διαμαρτυρία μας, τότε θα παραδώσουμε και πραγματικά τις ταμειακές μηχανές μας.

Ανάλογες κινήσεις θα γίνουν και στα νησιά Λέσβος και Σάμος, όπου δεν αποκλείεται να γίνουν και καταλήψεις κτιρίων.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου κ. Γιώργος Γεωργούλης έκανε γνωστό ότι η προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών ακυρώθηκε εκ μέρους τους και δεν έχει οριστεί νέα.

Σε συντονισμό με τους άλλους φορείς και στη Χίο και στα νησιά Λέσβο και Σάμο προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Αθήνα, στο υπουργείο Οικονομικών, κάτι ωστόσο που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Πηγή:astraparis.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ