Αρχείο

Μεγάλη προσοχή: Kρούσμα μεταδοτικού ιού της γρίπης των πτηνών H5N8 στον Έβρο - Βιολογικό κτύπημα ενόψει; - Συναγερμός στις αρχές

Η χώρα μας ανέφερε την καταγραφή του πρώτου κρούσματος του εξαιρετικά επικίνδυνου μεταδοτικού ιού  H5N8 της γρίπης των πτηνών σε άγρια πτηνά, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός για την υγεία των ζώων (OIE) επικαλούμενος επίσημες πληροφορίες από την Ελλάδα.

gripitonptinon240413

Ο ιός εντοπίστηκε  σε ένα άγριο κύκνο στο δέλτα του ποταμού Έβρου ανακοίνωσε το ελληνικό Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με μια έκθεση που δημοσιεύτηκε στο δικτυακό τόπο του υπουργείου.

Πολλές χώρες στην Ευρώπη και στην Μέση Ανατολή έχουν εντοπίσει  περιπτώσεις τις εξαιρετικά μεταδοτικής γρίπης των πτηνών κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

Τα κρούσματα στην Ασία έχουν οδηγήσει σε μεγάλης κλίμακας σφαγή πουλερικών στη Νότια Κορέα, την Κίνα και την Ιαπωνία.

Ο ιός H5N8 δεν έχει βρεθεί σε ανθρώπους και δεν μπορεί να μεταδοθεί μέσω των τροφίμων.

Εμείς όπως αναφέραμε και στο άρθρο μας με τίτλο ( Το σχέδιο της ελίτ για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού – Ασθένεια «δολοφόνος» δημιουργήθηκε σε εργαστήρια των ΗΠΑ απειλώντας σοβαρά ολόκληρη την ανθρωπότητα ), τονίσαμε ότι τα «σκοτεινά μυαλά» της νέας τάξης πραγμάτων που ελέγχουν την νυν κυβέρνηση των ΗΠΑ φέρεται να κατασκεύασαν σε εργαστήρια μία από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες στον κόσμο, η οποία θα «κυκλοφορήσει» σύντομα σκορπίζοντας τον θάνατο  σε  δισεκατομμύρια πολίτες για να μειώσει τον πληθυσμό  του πλανήτη.

Την περασμένη εβδομάδα, είχε επιβεβαιωθεί περιστατικό H5N8 σε άγρια πουλιά στη βόρεια Γαλλία.

Στην Ευρώπη το τελευταίο διάστημα έχουν αναφερθεί παρόμοια κρούσματα σε διάφορες χώρες, όπως η Ουκρανία και η Γερμανία.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς σχεδιάζουν και με ποιόν τρόπο θα μας «κτυπήσουν» οι σκοτεινοί αξιωματούχοι της νέας  τάξης πραγμάτων αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι το ετοιμάζουν εδώ και πολύ καιρό.

 

https://youtu.be/jyT_Ou0-DY8

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ