Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ! Πιθανό διάγγελμα απόψε από τον Τσίπρα - Πάμε σε εκλογές; Η Βουλή τίθεται σε... συναγερμό

https://youtu.be/gnnO4TeJG-4

Στις 20:00 επιστρέφει στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας, μετά το ταξίδι του στο Ισραήλ με πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι πιθανόν να απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.

Η Βουλή τίθεται σε... συναγερμό, μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού και μέχρι το κλείσιμο των Χριστουγέννων, καθώς αναμένεται "βροχή' νομοσχεδιών που θα κατατεθούν.

Όπως αφήνουν να εννοηθεί κύκλοι του Μαξίμου ο κ. Τσίπρας και το επιτελείο του, προσπαθούν να βρουν κάποια μέτρα που θα ανακοινώσουν ώστε να δείξουν ότι κάνουν προσπάθεια για αντιστροφή της λιτότητας. Έτσι σχεδιάζεται έκτακτη ενίσχυση των συνταξιούχων.

Βεβαίως στο βάθος του μυαλού τους υπάρχει το ενδεχόμενο εκλογών, αν δεν κλείσει η αξιολόγηση και αν οι δανειστές επιμείνουν σε μέτρα ύψους 4,5 δισ., και με αυτό τον τρόπο θέλουν να ανακόψουν την περαιτέρω πολιτική φθορά.

Μπορεί οι όποιες αποφάσεις να έχουν τον κατά περίπτωση χαρακτήρα (μόνο για φέτος), αλλά είναι θέμα πολιτικής εμπιστοσύνης που επιχειρεί να οικοδομήσει εκ νέου ο Αλέξης Τσίπρας με τους μη προνομιούχους, που μαζικά στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις και στο δημοψήφισμα και τώρα δηλώνουν απογοητευμένoι.

Επίσης τα εθνικά θέματα βρίσκονται στο κόκκινο και όλα είναι πιθανά, καθώς η Τουρκία αγριεύει και απειλεί.

(Ανανέωση)

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να ανακοινώσει:

Μείωση του ΦΠΑ στα νησιά
Φοροελαφρύνσεις προς τις ευπαθείς ομάδες
Μπόνους προς τους χαμηλοσυνταξιούχους με βάση πάντα τα εισοδηματικά κριτήρια

Όλα αυτά σημαίνουν πως ο Α. Τσίπρας θα πάει το επόμενο διάστημα σε εκλογές, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...