Κοινωνία

Δίδυμες αδερφές βλέπουν για πρώτη φορά η μία την άλλη - Οι αντιδράσεις τους; Μαγικές

Μέσα σε αυτό το χάος που αποκαλούμε ζωή, τίποτα δεν είναι πιο ανακουφιστικό από την παρουσία του αδερφού ή της αδερφής μας. Μπορούμε να μοιραζόμαστε μαζί τους τα καλά και τα κακά και η ζωή είναι λίγο πιο όμορφη, λίγο πιο εύκολη, λίγο πιο μαγική.

Και όσοι έχουν αδέρφια, ξέρουν πολύ καλά πόσο όμορφες στιγμές έχουν ζήσει μαζί. Φάρσες, βιντεοσκοπημένες γκάφες, βιντεάκια και ζαβολιές που δεν είναι εξίσου περυχημένες όταν δεν υπάρχει ο κατάλληλος συνένοχος.

Στην περίπτωση αυτών των 11 εβδομάδων διδύμων αδερφών, της Dorothy και της Margot, η περιπέτεια ξεκίνησε στις 30 Οκτώβρη του 2016, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, τη στιγμή που η μαμά τους έβαλε τη μία απέναντι από την άλλη στο κρεβάτι.

Ναι, τεχνικά, ζούσαν στο ίδιο σπίτι αρκετό καιρό, αλλά δεν ήταν ακόμα έτοιμες να αναγνωρίσουν η μία την άλλη. Ειρωνικό, αν σκεφτεί κανείς πόσο χρόνο περνάμε προσπαθώντας να αγνοήσουμε τα αδέρφια μας.

Κι αυτό το βίντεο πρέπει να το δείτε, πραγματικά. Η Dorothy κι η Margot κοιτάζονται βαθιά στα μάτια σε όλη τη διάρκεια του ντοκουμέντου, αφήνοντας πού και πού χαριτωμένα επιφωνήματα και χαμόγελα ικανοποίησης με την ομοιότητα μεταξύ τους!

https://youtu.be/RUvSFuVh728

http://www.diaforetiko.gr/

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...