Κόσμος

«Απαγορευμένα» πανεπιστήμια για Εβραίους μαθητές στην Βρετανία –Η Σ.Αραβία χρηματοδοτεί και ελέγχει βρετανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα

Πολλοί Βρετανοί ακαδημαϊκοί ισχυρίζονται την ύπαρξη ενός "αχαλίνωτου"  αντισημιτισμού στον χώρο της εκπαίδευσης ο οποίος εκπορεύεται από τους Σαουδάραβες σπόνσορες , μετατρέποντας μερικά από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου σε   "απαγορευμένες ζώνες" για τους Εβραίους μαθητές ...σήμερα και.....αύριο για τους Χριστιανούς.

Ο Πανεπιστημιακός καθηγητής ποινικού δικαίου στο Ηνωμένο Βασίλειο Baroness Deech, είπε ότι ο φόβος πανεπιστημιακών οργάνων να προσβάλλουν τους γαλαντόμους  Σαουδάραβες «ευεργέτες» από την Μέση Ανατολή, έχει πολλαπλασιάσει το μίσος εναντίον των Εβραίων σπουδαστών .

Μια σειρά από περιστατικά έχουν αναφερθεί στην Βρετανία κατά Εβραίων μαθητών που ισχυρίζονται ότι έχουν υποστεί επίθεση σωματική  ή λεκτική από μουσουλμάνους συμμαθητές τους από κράτη του Κόλπου.

oxford-university-766579

Η επιτροπή αναθεώρησης του αντισημιτισμού στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ανακάλυψε "σαφή" επεισόδια ρατσισμού κατά των Εβραίων, ενώ τον Οκτώβριο μια επιτροπή βουλευτών διαπίστωσε ότι τα σχόλια του προέδρου της Εθνικής Ένωσης Φοιτητών περιγράφουν  το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ ως «σιωνιστικό  φυλάκιο" , προκαλώντας πλήθος σχολίων.

Ο καθηγητής Ruth Deech είπε για το θέμα αυτό: «Πολλά  πανεπιστήμια είναι σε συνεχή αναζήτηση σπόνσορα, για αυτό και  κυνηγούν τις πολύ μεγάλες δωρεές από τη Σαουδική Αραβία και τα κράτη του Κόλπου και ούτω καθεξής, και για αυτό φοβούνται να «προσβάλουν» με οποιοδήποτε τρόπο  τους  ανάγωγους μουσουλμάνους γόνους που φοιτούν εκεί".

Εβραίος στο θρήσκευμα μαθητής δήλωσε ότι «δεν ξέρω γιατί δεν κάνουν τίποτα γι 'αυτό, είναι πραγματικά μια κακή κατάσταση». Και πρόσθεσε: «Μεταξύ των Εβραίων μαθητών υπάρχει η αίσθηση ότι υπάρχουν ορισμένα  πανεπιστήμια που θα πρέπει να τα αποφεύγουν οπωσδήποτε».

Η Σαουδική Αραβία είναι ο σημαντικότερος χρηματοδότης των βρετανικών πανεπιστημίων τα τελευταία 10 έτη .

Για παράδειγμα ο Σείχης Bin  Abdulaziz alsaud,  εκλιπών διάδοχος του θρόνου, έδωσε £ 2,000,000 στο Μουσείο Ashmolean του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ενώ ο Σείχης Sultan bin Muhammad al-Qasimi,  κυβερνήτης της Sharjah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έχει δώσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια £ στο Πανεπιστήμιο του Exeter για πάνω από δύο δεκαετίες.

Η ουσία και εδώ είναι η διείσδυση των Σαουδαράβων στην βρετανική πανεπιστημιακή κοινότητα με ένα τρόπο προκλητικά ηχηρό , σκορπώντας χρήματα αφειδώς και «αγοράζοντας» συνειδήσεις.

Σήμερα οι Σαουδάραβες στοχοποιούν τους Εβραίους…αύριο τους Χριστιανούς και αυτό θα συνεχίζεται μέχρι να τους ξευτελίσουν τελείως , διότι αυτό επιδιώκουν και η αλήθεια πρέπει να λέγεται.

university-library-766573

Άλλωστε οι ίδιοι άνθρωποι βρίσκονται πίσω από την μαζική εισβολή προσφύγων και μεταναστών στην Ευρώπη. Θέλουν να υποδουλώσουν τους «Σταυροφόρους της δύσης» όπως ονομάζουν τους δυτικούς πλην των Ελλήνων και ταυτόχρονα να τους εξισλαμίσουν .

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...