Εθνικά θέματα

Απίστευτη πρόκληση: Αλβανοί κατέβασαν την ελληνική σημαία στην Χειμάρρα

Αγανάκτηση αλλά και προβληματισμό προκαλεί βίντεο που δείχνει τρεις αλβανούς, να εισβάλουν στο σπίτι κατοίκου της Χειμάρρας για να κατεβάσουν την Ελληνική σημαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «www.himara.gr», όλα ξεκίνησαν όταν ορισμένες αλβανικές ιστοσελίδες έγραφαν, με στόχο να προκαλέσουν, ότι «η Ελληνική σημαία κυματίζει στο κάστρο της Χειμάρρας».

Έτσι δράση ανέλαβαν υποστηρικτές του αλβανικού ακροδεξιού κόμματος «Κίνηση για την Ενωμένη Αλβανία» οι οποίοι ανέλαβαν να κατεβάσουν την σημαία. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν προαναγγείλει το σχέδιο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

[video width="400" height="224" mp4="/wp-content/uploads/2016/12/Tahir-Veliu-LËVIZJA-PËR-SHQIPËRI-TË-BASHKUAR-HEQ...-_-Facebook.mp4"][/video]

Ως υπεύθυνοι της κίνησης αυτής εμφανίζονται υποστηρικτές του ακροδεξιού κόμματος "Κίνηση για την Ενωμένη Αλβανία" οι οποίοι είχαν προαναγγείλει το σχέδιο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με ακόμη μια περίπτωση κόμματος που για να αναδειχθεί παίζει το δυνατό χαρτί του ανθελληνισμού.

Αυτό το βίντεο δείχνει πόσο εκτεθειμένοι είναι οι κάτοικοι της Χιμάρας στις αρρωστημένες διαθέσεις ορισμένων τραμπούκων. Τι θα γινόταν αν ο ιδιοκτήτης είχε αντιληφθεί τους εισβολείς και έβγαινε να υπερασπιστεί την οικογένεια και την περιουσία του;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ