Πολιτική

Τσίπρα βλέπεις πως κάνουν οι πρωθυπουργοί που έχουν λίγο αξιοπρέπεια και τιμή; – Λέξεις άγνωστες για σένα…

Τελείωσε και το δημοψήφισμα στην Ιταλία και μαζί του τελείωσε και ο πρωθυπουργός της χώρας Ματέο Ρέντσι. Ο Ρέντσι σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό Αλέξιο Τσίπρα της Ελλάδας έδειξε ότι έχει βαρύτητα ο λόγος του και έχει και τιμή. Προσπαθώντας να σώσει την αξιοπρέπειά του και όχι την καρέκλα του όπως πασχίζουν εδώ και δύο χρόνια τα πολιτικά μας ανδρείκελα που μας κυβερνούν, δήλωσε άμεσα την παραίτησή του.

Οι ομοιότητες ανάμεσα στον Ρέντσι και τον Τσίπρα:

1) Παρασύρθηκε από τον πολιτικό του περίγυρο και πίστεψε σε διαφορετικό αποτέλεσμα. Όπως ακριβώς έκανε και ο Τσίπρας πίστευε ότι θα βγεί το ΝΑΙ και γι αυτό πήγε να αποδράσει με το δήθεν Όχι και να φύγει ηρωικά.
2) Επαναπαύτηκε σε κάποιες δημοσκοπήσεις που έβγαζαν μπροστά το ΝΑΙ όπως και ο Τσίπρας που έβλεπε όλες τις δημοσκοπήσεις να λένε ότι θα βγεί έστω και οριακά το ΝΑΙ.

Διαφορές ανάμεσα σε Ρέντσι και Τσίπρα:

1) Αυτός δεν είναι γαντζωμένος από την εξουσία και έκανε πράξη το λόγο του, ενώ ο Τσίπρας είχε πει ότι θα καταργήσει μνημόνια, ενφια, θα δώσει συντάξεις, μισθούς κτλ κτλ και ότι αν ήταν να ψηφίσει μνημόνια θα παραιτηθεί αλλά ακόμα εκεί είναι και βασανίζει τον ελληνικό λαό.

2)Ο Ρέντσι είναι πατριώτης και ήθελε κλειστά σύνορα περιορισμό στην μετανάστευση ενώ ο Τσίπρας ανοιχτά και να κάνει την Ελλαδά μουσουλμανική και χωράφι.

3)Ο Ρέντσι έκανε δημοψήφισμα για να κερδίσει ενώ ο Τσίπρας για να το χάσει

4) Έχει τιμή ο λόγος του και αξιοπρέπεια ενώ ο Τσίπρας δεν ξέρει τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις.

scoops.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ