Κόσμος

«Σουρωτήρι» τα γερμανικά σύνορα - Δανός τα πέρασε ανενόχλητος κρατώντας σημαία του ISIS!


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε Γερμανία και Αυστρία ένα βίντεο που δείχνει έναν μασκοφόρο άνδρα να περνάει επιδεικτικά τα γερμανικά σύνορα, κρατώντας μια σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

Ο χρήστης του YouTube που ανέβασε το βίντεο, ο οποίος έχει το ψευδώνυμο Vlad Tepes, εξήγησε ότι το έκανε για να δείξει «πόσο αξιολύπητοι είναι οι έλεγχοι στα σύνορα των δύο χωρών».

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο, την ώρα που πολλές φωνές στη Γερμανία κατακρίνουν την γερμανική κυβέρνηση επειδή επέτρεψε στον Τυνήσιο Ανίς Αμρί να τριγυρνάει ανενόχλητος στη χώρα, σχεδιάζοντας το χτύπημά του.

«Ένας Δανός πολίτης ντυμένος σαν τζιχαντιστής, κρατώντας σημαία του Ισλαμικού Κράτους και φέροντας ένα ψεύτικο όπλο, δείχνει πόσο αξιολύπητοι είναι οι έλεγχοι των συνόρων ανάμεσα σε Γερμανία και Δανία», γράφει ο uploader στην περιγραφή του βίντεο. Και συμπληρώνει: «Ετοιμάσαμε μια δοκιμασία για τους ελέγχους στα σύνορα. Μπορεί ένας τρομοκράτης του ISIS να περάσει ανενόχλητος; Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Αισθάνεστε ασφάλεια με τα ανοιχτά μας σύνορα;».

Στο κλιπ μπορείτε να δείτε ο Δανός που «δοκιμάζει» τα σύνορα φαίνεται να κάνει απειλητικές χειρονομίες προς την κάμερα, κάνοντας ότι πυροβολεί ή ότι ετοιμάζεται να κόψει το λαιμό των μελλοντικών θυμάτων του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ