Αρχείο

Παγκόσμιο σοκ: Το Ισραήλ κατασκεύασε "εθνικό" βιολογικό όπλο που θα στοχεύει αποκλειστικά τους Άραβες!Η Μέση Ανατολή ξανά στο χείλος του γκρεμού

Πληροφορίες που διέρρευσαν σε δυτικά μέσα ενημέρωσης προκαλούν πανικό , εμφανίζοντας την ανάπτυξη από τον ισραηλινό στρατό ενός τρομερού «εθνικού » βιολογικού  όπλου το οποίο θα ....στοχεύει αποκλειστικά σε Άραβες και θα αποκλείει  τους Εβραίους!

Ο Ισραηλινός ακτιβιστής Dedi Zucker  αναφερόμενος στην δημιουργία αυτού του όπλου το χαρακτήρισε ως "ανήθικο", ενώ  ισραηλινή κυβερνητική πηγή παρέμενε σιωπηλή όταν  αυτά τα στοιχεία  αποδόθηκαν σε ισραηλινές στρατιωτικές πηγές και δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Η βρετανική εφημερίδα "Sunday Times", έγραψε  σε κύριο άρθρο της ότι το Ισραήλ έχει ξεκινήσει και προχωρήσει στην ανάπτυξη βιολογικών όπλων που θα μπορούν να επηρεάσουν τους ανθρώπους, σύμφωνα με την εθνική τους ταυτότητα.

Το δημοσίευμα  αναφέρει συγκεκριμένα ότι οι Ισραηλινοί επιστήμονες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ιατρικές ανακαλύψεις, προκειμένου να διαγνώσουν  ένα "διακριτικό" των γονιδίων που σχετίζεται  με τους Άραβες και να το  «αναπτύξουν».

csb-computer-3d-glasses

Σύμφωνα με αυτά τα γονίδια,  «μικροοργανισμοί» θα επιτίθενται σε  εκείνους που "μεταφέρουν" αυτά τα «διακριτικά γονίδια», χωρίς να βλάπτουν τους υπόλοιπους.

Έχουμε δηλαδή  την εσωτερική μετατροπή του  συστήματος  DNA στο εσωτερικό των ανθρώπινων κυττάρων.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι επιστήμονες που εργάζονται στο Ισραηλινό Ινστιτούτο NEIS Tasyouna, το οποίο ειδικεύεται στην κατασκευή βιολογικών και χημικών όπλων, αναφέρουν ότι αντιμετώπισαν δυσκολίες στη διάγνωση «διακριτικού γονιδίου  για τους Άραβες», επειδή  Εβραίοι και  Άραβες είναι σημιτικής καταγωγής.

Άλλοι επιστήμονες τόνισαν  ότι θα  μπορούσαν πραγματικά να διαγνώσουν ορισμένα χαρακτηριστικά «στο προφίλ του γονιδίου » ορισμένων αραβικών εθνοτήτων,  ιδιαίτερα του ιρακινού λαού.

Το εν λόγω βιολογικό όπλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την χρήση ψεκασμού στον αέρα ή στο νερό!

Το όνομα του ισραηλινού βιολογικού ινστιτούτου βρέθηκε στις πρώτες σελίδες στις  ισραηλινές εφημερίδες, διότι  Ισραηλινοί πολίτες που ζουν κοντά στο ινστιτούτο είχαν  ασαφή και άγνωστα συμπτώματα, ως αποτέλεσμα άγνωστου  υλικού διαρροής. Ισραηλινοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν τέτοιες ειδήσεις.

Η Βρετανική εφημερίδα υποστήριξε ότι υπάρχει μια  μυστική έκθεση σχετικά με την ανάπτυξη του ισραηλινού σχεδίου βιολογικών όπλων που έφτασε πρόσφατα  στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (Πεντάγωνο).

Πέρυσι το Πεντάγωνο προειδοποίησε σε μυστική έκθεση για την  δυνατότητα ανάπτυξης βιολογικών στοιχείων μέσω της γενετικής μηχανικής για την παραγωγή νέων όπλων μαζικής καταστροφής.

Η ιδέα ενός εθνικού  βιολογικού  όπλου βασίστηκε σε έρευνα  που πραγματοποιήθηκε από έναν επιστήμονα από την  Νότια Αφρική κατά τη διάρκεια του απαρτχάιντ .

Η ιδέα αποκαλύφθηκε κατά τις συζητήσεις  σχετικά με τα εγκλήματα των φυλετικών διακρίσεων στη Νότια Αφρική.

Όλες οι έρευνες που αφορούν την ανάπτυξη βιολογικών όπλων «μεταφέρθηκαν» μυστικά στο Ισραήλ από τη Νότια Αφρική,  μικρό χρονικό διάστημα πριν από την κατάρρευση του ρατσιστικού καθεστώτος της Νοτίου Αφρικής λόγω του φόβου ότι θα «έπεφταν»  στα χέρια των μαύρων.

showimage

Το βιολογικά και χημικά όπλα είναι τρομερά προκαλώντας ένα μαρτυρικό θάνατο στο θύμα που έρχεται σε επαφή με το "υλικό".

Η ιδέα και η σύλληψη ενός τέτοιου όπλου όμως, αποτελεί "τροφή" στα χέρια  ιδιαίτερα επικινδύνων ανθρώπων οι οποίοι θα το χρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν.

Ίσως και για αυτό τον λόγο ,  η νέα τάξη πραγμάτων απαιτεί την ιδιωτικοποίηση όλων δημοσιών οργανισμών ύδρευσης , ελέγχοντας το νερό που πίνουν δισεκατομμύρια πολίτες  σε όλο τον κόσμο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ