Κόσμος

Ο Γ.Βίλντερς καλεί σε διωγμό της Μέρκελ από την εξουσία για να σωθεί η Ευρώπη

Ο Ολλανδός ηγέτης Γκέερτ Βίλντερς (Geert Wilders) προειδοποίησε ότι η Ευρώπη είναι απροετοίμαστη για το μέγεθος των τρομοκρατικών επιθέσεων που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2017 και θα προκαλέσουν ποτάμια αίματος.

Σε έκθεσή του στην αμερικανική δεξαμενή σκέψης Ινστιτούτο GateStone, καλεί επίσης σε απομάκρυνση της Άνγκελα Μέρκελ από την εξουσία.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2017 θα φέρει στη Γερμανία και σε ολόκληρη τη Δύση περισσότερη βία, περισσότερες επιθέσεις στις γυναίκες και στις κόρες μας, μεγαλύτερη αιματοχυσία, περισσότερα δάκρυα, περισσότερη θλίψη», γράφει ο Βίλντερς και συνεχίζει:

«Αυτή είναι η τρομερή αλήθεια, κατά πάσα πιθανότητα, δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Η λύση στο γιγαντιαίο αυτο-προκαλούμενο πρόβλημα από το οποίο η Ευρώπη τώρα υποφέρει, χρειάζεται να είναι πολιτική. Ο ολλανδικός στρατός είναι μικρότερος από 50.000 στρατιώτες. Ακόμα κι εάν αναπτύξουμε όλο μας τον στρατό για να προστατέψουμε χριστουγεννιάτικες αγορές, θέατρα, νυχτερινά κέντρα, φεστιβάλ, εμπορικά κέντρα, εκκλησίες και συναγωγές, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια όλων των πολιτών μας», αναφέρει ο Γκίλντερς.

«Πρέπει να οδηγήσουμε πολιτικούς, όπως την Άνγκελα Μέρκελ, τον δικό μου αδύναμο Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε, και τους ομοϊδεάτες τους στις άλλες χώρες, εκτός εξουσίας. Πρέπει να απελευθερώσουμε τις χώρες μας», τονίζει ο Γκίλντερς, που βλέπει τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις να καλπάζουν.

«Και πιστέψτε με, φίλοι μου, αυτό ακριβώς είναι που σκοπεύουμε να κάνουμε. Τρομοκράτες, που ελπίζουν να σπάσουν το ηθικό μας με αιματηρές θηριωδίες, δεν θα πετύχουν».

«Φέτος 1.500 αστυνομικοί θα περιπολούν στους δρόμους της Κολωνίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Δέκα φορές περισσότεροι από πέρσι. Πόσους αστυνομικούς θα χρειαστούμε του χρόνου; Και του χρόνου μετά;».

«Και τι θα γίνει όταν οι αστυνομικοί δεν θα φτάνουν; Αυτό που χρειαζόμαστε δεν είναι περισσότεροι αστυνομικοί. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια δημοκρατική πολιτική επανάσταση».

Τον Γκέερτ Βίλντερς τον θεωρούσαν μέχρι πριν λίγο καιρό έναν γραφικό. Σήμερα το Κόμμα Ελευθερίας του είναι στις δημοσκοπήσεις το πρώτο ολλανδικό κόμμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ