Κοινωνία

Μυτιλήνη: Πέντε Αλγερινοί λαθρομετανάστες κρατούνται για τις διαρρήξεις και τους βανδαλισμούς

Οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της Μυτιλήνης κατέγραψαν πέντε Αλγερινούς μετανάστες από τη δομή της Μόριας, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ως δράστες των τεσσάρων διαρρήξεων που έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου και συνοδεύτηκαν από εκτεταμένες ζημιές, αλλά και για συνολικά 19 παρόμοιες εισβολές σε επιχειρήσεις!

Οι πέντε αλλοδαποί που φιλοξενούνται στο hot spot έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια και ανακρίνονται ως οι βασικοί ύποπτοι για όλες τις λεηλασίες που καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες στα καταστήματα της περιοχής.

Η σύλληψή τους θεωρείται βέβαιη, καθώς τα πλάνα δείχνουν καθαρά κάποιους από αυτούς να σπάζουν με πέτρες τις τζαμαρίες και να αρπάζουν χρήματα από τις ταμειακές μηχανές.

Τελευταίοι στόχοι του πλιάτσικου που έχει αναστατώσει κατοίκους και εμπόρους στη Μυτιλήνη ήταν δυο ταβέρνες, ένα κατάστημα οπτικών και το γραφείο της Δ.Ε.Η..

Οι απανωτές κλοπές με τις φθορές που τις ακολουθούσαν είχαν θορυβήσει τον εμπορικό σύλλογο του νησιού, που ζήτησε την άμεση εξιχνίαση των περιστατικών από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...