Αρχείο

Η ΜΙΤ αλωνίζει στη Θράκη - Η τουρκόφωνη εφημερίδα Birlik αποκάλυψε απόρρητες κινήσεις του Ελληνικού Στρατού!

H Ελλάδα εγκατέστησε αρχικά σε νησιά του Β.Αιγαίου αλλά και στο Μέσο και Νότιο Αιγαίο εκτοξευτήρες ρουκετών RM-70 των 122mm.΄

Αυτές τις απόρρητες κινήσεις του Ελληνικού Στρατού αποκαλύπτει η τουρκόφωνη εφημερίδα Birlik, η οποία είναι όργανο του προξενείου της Κομοτηνής και της ΜΙΤ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«H Ελλάδα εγκατέστησε αρχικά σε νησιά του Β.Αιγαίου αλλά και στο Μέσο και Νότιο Αιγαίο εκτοξευτήρες ρουκετών RM-70 των 122mm.

Εντύπωση προκαλεί η κινητικότητα που υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες σε περιοχές πλησίον της Τουρκίας.

Εκτοξευτήρες ρουκετών RM-70 που ήταν εγκατεστημένοι σε μερικές μονάδες του Δ΄Σ.Σ στην Δυτική Θράκη, κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, απομακρύνθηκαν από τα στρατόπεδα όπου βρισκόταν και εγκαταστάθηκαν ιδιαίτερα σε νησιά του Β. Αιγαίου αλλά και στο Μέσο και Νότιο Αιγαίο.

Αναφέρεται πως αιτία για αυτό ήταν οι εξελίξεις που υπάρχουν με την Τουρκία τις τελευταίες εβδομάδες, στις βραχονησίδες Ίμια. Σύμφωνα με πληροφορίες από κάποιες πηγές, αυτά τα όπλα που εγκαταστάθηκαν εκεί, θα παραμείνουν εκεί έως την άνοιξη».

Ήδη θα έπρεπε να είχαν κινηθεί οι υπηρεσίες για να δουν πρώτον ποιοι παρέδωσαν τα απόρρητα του Ελληνικού Στρατού στην εφημερίδα Birlik και δεύτερον θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί αυτός ή αυτοί που υπογράφουν το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Στην Θράκη παίζονται ύποπτα παιχνίδια και το πολιτικό κατεστημένο της Αθήνας κοιμάται. Μάλιστα, το ότι εδώ και κάποια χρόνια έχει ήδη ιδρυθεί και λειτουργεί το «εθνικιστικό κόμμα τούρκων Δυτικής Θράκης» (DEB) ως προάγγελος των επόμενων τουρκικών κινήσεων, το οποίο αποτελείται από «γκρίζους λύκους», καταδεικνύει την σαφέστατη επιθυμία της Άγκυρας (και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών οι οποίες βρίσκονται υπό την άμεση εποπτεία του Ερτογάν) να δημιουργήσει συνθήκες ανωμαλίας στην Ελληνική Θράκη και να κατορθώσει ισχυρά χτυπήματα στην Ελλάδα

Ας αποφασίσει, επιτέλους, η κυβέρνηση των Αθηνών να λειτουργήσει προς την κατεύθυνση των αυτονόητων, ειδάλλως δεν θα είναι υπεύθυνη (στο σύνολό της) για τις εξελίξεις, αλλά και θα στιγματισθεί ανεξίτηλα για την ακατανόητη αδράνειά της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ