Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ρ.Καντίροφ: "Έστειλα Τσετσένους Spetsnaz στη Συρία να μου φέρουν τα "σκαλπ" των τρομοκρατών" - "Αποκεφαλίζονται" οι τρομοκρατικές οργανώσεις - Τα πρώτα πλάνα (εικόνες-βίντεο)

Toυ Βασίλη Καπούλα

Απίστευτος αιφνιδιασμός από τη Μόσχα που φαίνεται ότι αντί να πατάει φρένο αφού το Χαλέπι πλέον είναι στα χέρια του συριακού Στρατού, πατάει...γκάζι! Για πρώτη φορά δόθηκαν πλάνα στη δημοσιότητα με την αποστολή Τσετσένων Spetsnaz και μελών της στρατιωτικής αστυνομίας στη Συρία!

To βίντεο είναι από τη στρατιωτική βάση στη Hankala, κοντά στη πρωτεύουσα Grozny λίγο πριν την αναχώρηση για Συρία.

Κύριο καθήκον τους να φρουρούν κρίσιμες υποδομές, πολιτικούς και στρατιωτικούς στόχους στη Συρία ενώ πολλοί από αυτούς θα αναπτυχθούν στο Χαλέπι και θα φέρουν τα "σκάλπ" των ισλαμιστών στον Ρ.Καντίροφ ο οποίος όπως είχαμε αναφέρει εδώ και μήνες είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να στείλει τους μαχητές του στη Συρία ενώ είχε παραδεχτεί πως είχαν αναπτυχθεί Τσετσένοι Spetsnaz εδώ και καιρό.

Όπως αναφέρουν πολύ καλά ενημερωμένες πηγές στη Συρία, υπάρχει ξαφνική επιδημία θανάτων αρχηγών των ισλαμιστών με μυστηριώδη τρόπο...

Δέκα στρατιωτικοί διοικητές των ισλαμιστών πέθαναν μυστηριωδώς και όχι κατά τη διάρκεια μάχης... όπως ο Abdul Hamid Haji Ahmad, αρχηγός του FSA, Saeed Shahabi και Hasema al-Musa διοικητές της Jabhat al-Shamiyah, Omar Muhammad al-Haji – εμίρης της Harakat Nour al-Din al-Zenki , ο ηγέτης της Harakat Ahrar al-Sham στο Χαλέπι, ο Abu al-Haris, και ένας από τους στρατιωτικούς ηγέτες της Jabhat Fateh al-Sham (Al-Nusra Front),  ο Abu al-Mugheerah al-Shishani.

Η δράση των Ρώσων Spetsnaz ήταν αυτή που έκανε πιο εύκολη τη "δουλειά" του συριακού Στρατού ενώ τα πλήγματα των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων παρουσίαζαν  μέγιστη ακρίβεια...

Ο Ρώσος Στρατηγός, Alexander Dvornikov, παραδέχτηκε την παρουσία Spetsnaz στη Συρία.

Υπενθυμίζουμε την απώλεια του Ρώσου Spetsnaz, Alexander Prokhorenko, στη Παλμύρα και του Fedor Zhuravlev.

Πριν καιρό σας είχαμε ενημερώσει για τις προθέσεις του Ρ.Καντίροφ ο οποίος είχε πει:

«Έχουμε πληροφορίες που αναφέρουν ότι το Σαουδαραβικό καθεστώς προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την αγαπημένη μας Τσετσενία και να την βυθίσει σε ένα ακόμη αιματηρό εμφύλιο πόλεμο. Δυνάμεις μας συνέλαβαν ένα μεγάλο αριθμό νεαρών Τσετσένων που προσλήφθηκαν από τη Σαουδική Αραβία για να υλοποιήσουν επιθέσεις αυτοκτονίας σε δημόσιους χώρους. Η σαουδαραβική μυστική υπηρεσία διακινεί επίσης λαθραία λαθραία όπλα στην Τσετσενία, όπως πυραύλους Stinger , ενώ δωροδοκεί διεφθαρμένους κρατικούς υπαλλήλους για να διακινήσει μεγάλο σε όγκο φορητού οπλισμού».

«Όλος ο κόσμος στέκεται άπραγος καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άμαχοι δολοφονούνται από τον στρατό που «εκτρέφει» η συντροφιά των Σαουδαράβων βασιλιάδων δολοφόνων στην Συρία . Οι μελλοντικές γενιές, πιστεύω, θα θέσουν το όνομά του Σαουδάραβα βασιλιά δίπλα σε διαβολικές προσωπικότητες όπως ο Χίτλερ και ο Φράνκο της Ισπανίας».

tse

tse2

https://www.youtube.com/watch?v=df7RKudolyA

https://www.youtube.com/watch?v=jhXzpqsMnxc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...