Κόσμος

Αλέξανδρος Ντούγκιν: Μόνο οι Χριστιανοί μπορούν να συμβιβαστούν στην Παλαιστίνη – Η οικοδόμηση του Τρίτου Ναού και η σχεδιαζόμενη κάθοδος των Ρώσων (Βίντεο)

Η  ημέρα της διεθνούς αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό αποτέλεσε την   αφορμή για να μιλήσουμε για τη μοίρα του όπως και του κράτους του Ισραήλ, αναφέρει ο Α.Ντούγκιν ιστορικός , φιλόσοφος και σύμβουλος  του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν.

Η Παλαιστίνη  είναι η ιερή γη, όπου συναντούνται τρεις θρησκείας ο Χριστιανισμός , ο Ιουδαϊσμός  και το Ισλάμ. Έτσι, για χιλιάδες χρόνια γύρω από αυτήν την μεγάλη περιοχή υπάρχουν πάντοτε όχι μόνο πολιτικά αλλά και θρησκευτικά πάθη.

Αυτή η γη κληροδοτήθηκε στους Εβραίους  από τον Θεό στον Αβραάμ, ένας ντόπιο της φυλής Ουρ των Χαλδαίων στη Μεσοποταμία. Σε αυτό βοήθησε   επιστρέφοντας από την Αίγυπτο τον Μωυσή, και  ο Ιησούς του Ναυή, δημιουργώντας το βασίλειο του Ισραήλ και το βασίλειο του Ιούδα.

Στους αιώνες που πέρασαν, η Παλαιστίνη έγινε ένα μέρος πολλών αυτοκρατοριών , με τη σειρά :  Ασσύριοι,  Χαλδαίοι, Πέρσες , Έλληνες , Ρωμαίοι , Οθωμανοί Τούρκοι . Μετά την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, τα εδάφη αυτά βρέθηκαν υπό βρετανική εξουσία.

«Σήμερα όμως ,  όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η υλιστική, οικονομική και εξελικτική  εξήγηση της ιστορίας,  δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας άθλιος μύθος της νεωτερικότητας της θρησκείας, καθώς και των εθνοτικών  παραγόντων , οι οποίοι λαμβάνονται  και πάλι  σοβαρά υπόψη ως το πιο σημαντικό κλειδί για την κατανόηση των πιο σοβαρών  γεγονότων στον κόσμο. Ως εκ τούτου, το Παλαιστινιακό ζήτημα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ακριβώς με  αυτήν την οπτική», λέει ο Ντούγκιν.

Ο πληθυσμός της Παλαιστίνης αναμειγνύεται συνεχώς, διότι  ζούσαν κάποτε  εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι . Οι Εβραίοι κάποια στιγμή άφησαν μαζικά τη γη αυτή μετά από μια αποτυχημένη εξέγερση του ψευδο-Μεσσία Bar Kochba το 135 μ.χ.

Αυτό σήμαινε την τέταρτη περίοδο της Galut. Και το Ταλμούδ απαγορεύει στους Εβραίους να επιστρέψουν σε αυτά τα εδάφη ξανά  μέχρι την άφιξη του ΜΑΣΙΑΧ.

Αυτή είναι μία από τις τρεις μεγάλες εντολές του Ταλμούδ : να μην επιστρέψουν  στο Ισραήλ και  να βλάψουν  τους λαούς μεταξύ των οποίων και οι Εβραίοι που ζούσαν στη Διασπορά, και όχι για να ξεκινήσουν την  κατασκευή του τρίτου Ναού  μέχρι την άφιξη του Μεσσία, δηλώνει ο Ρώσος φιλόσοφος.

Κατά τη διάρκεια της εξάπλωσης του Ισλάμ την βυζαντινή περίοδο, οι Άραβες κατέλαβαν την Παλαιστίνη, «αραβοποιώντας» και εξισλαμίζοντας την περιοχή αυτή .

Πριν από αυτούς  η πλειοψηφία του πληθυσμού ήταν Χριστιανοί . Στην εποχή των Σταυροφοριών οι δυτικοί σταυροφόροι επανέκτησαν για λίγο την Ιερουσαλήμ από τους Σαρακηνούς, αλλά στη συνέχεια και πάλι την έχασαν.

Αργότερα, στις αρχές του XVI αιώνα η Παλαιστίνη κατακτήθηκε από τους Οθωμανούς Τούρκους.

Από το τέλος του ΧΙΧ αιώνα, συνέχισε να Ντούγκιν, κάτω από την επιρροή των εθνικιστικών και ρατσιστικών ιδεολογιών του Σιωνισμού  και του  εβραϊκού  εθνικισμού,  ο οποίος είναι  αντιγραφή του ευρωπαϊκού εθνικισμού, άρχισαν να έρχονται μαζικά να έρχονται  οι Εβραίοι της Ευρώπης, παραβλέποντας τις εντολές του  Ταλμούδ .

Οι Σιωνιστές τότε αποφάσισαν ως εξής: «Ο  Μεσσίας  έρχεται και θα  αναλάβει την πρωτοβουλία για αυτό και οι Εβραίοι πρέπει να βιαστούν για την άφιξη του . Δεν συμφώνησαν όμως  όλοι οι Εβραίοι με αυτό. Έτσι προέκυψε η εβραϊκή  και αντι-σιωνιστική οργάνωση  Neturei Karta που θεωρεί τον Σιωνισμό διαβολική  αίρεση.

Το 1947, μετά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση των Σιωνιστών ιδρύθηκε το κράτος του Ισραήλ. Από την εβραϊκή θρησκεία και την  σιωνιστική εκδοχή της που αποτελεί ένα αρκετά σκληρό  ρατσιστικό δόγμα, ο  τοπικός  παλαιστινιακός πληθυσμός  κυρίως ο αραβικός  ως επί το πλείστον μουσουλμάνοι, θα  υποστεί μια πραγματική γενοκτονία, ένα απαρτχάιντ και μια  εθνοκάθαρση.

Εκατομμύρια Παλαιστίνιοι εκτοπίστηκαν από τη γη όπου ζούσαν για αιώνες. Αυτό δεν είχε να κάνει με την αραβική κατάκτηση, κάτω από τους Σταυροφόρους, λέει ο αναλυτής.

Ταυτόχρονα, οι Σιωνιστές δεν αναγνωρίζουν  καμία απόφαση σχετικά με τη δημιουργία ενός παλαιστινιακού κράτους, ή διεθνούς καθεστώτος της Ιερουσαλήμ.

Οι ίδιοι οι Σιωνιστές Εβραίοι προβάλουν συνεχώς τα δικά τους  δεινά που προκλήθηκαν  από τους Ναζί, χρησιμοποιώντας τα ως  δικαιολογία για να μην δίνουν καμία προσοχή στις διαμαρτυρίες των Αράβων, ούτε τις εκκλήσεις των Ηνωμένων Εθνών και της διεθνούς κοινότητας, τονίζει ο Ντούγκιν .

Μετά παραβαίνοντας την εντολή του  Ταλμούδ , οι  σιωνιστές ηγέτες, στην πραγματικότητα, ταυτίζονται οι ίδιοι  με τον  Μεσσία.

Και τώρα μένει μόνο η  κατασκευή του τρίτου Ναού. Και γι 'αυτό είναι απαραίτητο να εκδιώξουν  τους Άραβες από το Όρος του Ναού και να καταστρέψουν  το ισλαμικό τέμενος, πρόκειται για το Τέμενος Αλ Ακσά.

Η ολοκλήρωση της γενοκτονίας των Παλαιστινίων αποτελεί επίσης μέρος των Σιωνιστικών σχεδίων. Και στη συνέχεια, κατά τη γνώμη τους, θα υπάρξει  μια περίοδο εβραϊκού κράτους που θα κυριαρχεί σε  παγκόσμια κλίμακα , την αποκαλούμενη 5η Μοναρχία, όταν όλα τα έθνη της γης, οι Γκοίμ , θα αναγνωρίζουν την υπεροχή των Εβραίων, και θα τους υπηρετούν . Με αυτήν την ιδεολογία υπάρχει το σημερινό κράτος του Ισραήλ.

Σε αυτήν την περίπτωση,  δεν υπάρχει καμία ημέρα αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό,  λένε εκείνοι που  μοιράζονται αυτό το είδος της μυστικιστικής-πολιτικής και ρατσιστικής εσχατολογικής ιδεολογίας του Σιωνισμού.

"Μάλλον πιο δίκαιο για όλους μας και έτσι  θα γίνει,  είναι  να επιστρέψουν  στην Παλαιστίνη  οι Χριστιανοί (Ρώσοι). Και δεδομένου ότι δεν είμαστε ρατσιστές και μισαλλόδοξοι , και δεν ισχυριζόμαστε καμία αποκλειστικότητα καθώς και  δικαιώματα επί των μουσουλμάνων και των Εβραίων σε αυτή την  ιερή γη  για μας, εγγυόμαστε τουλάχιστον την ειρήνη", καταλήγει ο   Ντούγκιν .

https://www.youtube.com/watch?v=l0T11TR-N2E

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...