Αρχείο

H Ρωσία ετοιμάζεται για «πόλεμο»: Πλάνα της ρωσικής τηλεόρασης δείχνουν κουκουλοφόρους Spetsnaz να προετοιμάζονται για εμπλοκή με την ισλαμική τρομοκρατία και σπέρνουν τον πανικό (Βίντεο)

Ανατριχιαστικό κατά τον βρετανικό τύπο  βίντεο ,  δείχνει ρωσικές ειδικές δυνάμεις να προετοιμάζονται για μάχη, πυροδοτώντας νέους φόβους ότι ο πόλεμος ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση είναι πολύ κοντά .

Στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών που κυκλοφόρησε από το υπουργείο άμυνας της Ρωσίας και δημοσιεύτηκε στο YouTube, μασκοφόροι στρατιώτες Spetsnaz  (η ελίτ των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας)  ασκούνται μέσα από εμπόδια σε μια επίδειξη δύναμης εκτελώντας άψογα πολύ δύσκολες πράγματι ασκήσεις.

Το βίντεο παρουσιάζει τους επίλεκτους άνδρες των ρωσικών ειδικών δυνάμεων να  φορούν  μάσκες  με τα όπλα στα χέρια τους, να προστατεύουν  έναν αξιωματούχο .

Ο κοντόχοντρος, με κοντά μαλλιά «αξιωματούχος» βγαίνει  από ένα λαμπερό αυτοκίνητο, και  πλαισιώνεται από ένοπλους φρουρούς, οι οποίοι τρέχουν  αμέσως να τον προστατεύσουν από τους ελεύθερους σκοπευτές .

Η ελίτ των ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας ρωσική Άμυνας εξουδετερώνει τους επίδοξους εχθρούς που προσπαθούν να σκοτώσουν τον «αξιωματούχο» σε μια  ανατριχιαστική επίδειξη δύναμης .

Βρετανοί ειδικοί αμυντικοί αναλυτές τονίζουν ότι  τα ρωσικά στρατεύματα προετοιμάζονται για πόλεμο, πυροδοτώντας  νέους φόβους για σύγκρουση Ανατολής-Δύσης.

 

Οι πληροφορίες όμως του ρωσικού τύπου εδώ και μεγάλο διάστημα μιλούν για ενδεχόμενη διείσδυση μουσουλμάνων Τσετσένων στον Καύκασο και στην ρωσική ενδοχώρα και φοβούνται τρομοκρατικές επιθέσεις σε ρωσικές πόλεις.

Επίσης οι τελευταίες απόπειρες Ουκρανών κομάντος στην Κριμαία επισείουν την προσοχή για ενδεχόμενη εξέγερση και των χιλιάδων  Τάταρων που ζουν εκεί σε μια προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Χερσονήσου.   

Για αυτό και οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν λάβει όλα τα μέτρα και ελέγχουν τα πάντα με περιπολίες στα δάση και τις  πόλεις , ενώ συλλέγουν συνεχώς πληροφορίες για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση.

 

https://youtu.be/tKHiuI9DD-o

russias-elite-special-1

russias-elite-special-2

russias-elite-special-4

russias-elite-special

russias-elite-special-5

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...