Κόσμος

Συγκλονιστικό: Οι προετοιμασίες των Illuminati για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο-Τι αποκαλύπτει πρώην μέλος τους!

Σύμφωνα με ένα υποτιθέμενο πρώην μέλος της σέχτας, οι Illuminati προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, κατασκευάζοντας πυρηνικά καταφύγια για τα περισσότερα από τα εξέχοντα μέλη τους.

Τα μέλη της σέχτας των Illuminati προετοιμάζονται για τον Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με τη θεωρία συνωμοσίας που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής πρόσφατα, ιδιαίτερα μετά την δημοσίευσή της από τον χρήστη stevestig76, που δηλώνει πρώην μέλος της σέχτας, στο κοινωνικό δίκτυο Imgur, αναφέρει η «Daily Star». Η θεωρία για τις προετοιμασίες της ομάδας για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, εμφανίστηκε σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πέρυσι, αλλά δεν είχε προκαλέσει σημαντικές αντιδράσεις όπως μετά την δημοσίευση του πρώην μέλους.

Σύμφωνα με το σχόλιό του, το Τάγμα των Illuminati προετοιμάζεται ενεργά για να αντιμετωπίσει μια πυρηνική σύγκρουση, δημιουργώντας υπόγεια πυρηνικά καταφύγια, για να διασώσουν τα μέλη της σέχτας. «Προς παρόν σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν 430 υπόγεια καταφύγια. Όλα αυτά τα καταφύγια και οι βάσεις ελέγχονται και συντηρούνται από τους Illuminati», αναφέρει ο χρήστης ο οποίος πέρα από το ψευδώνυμό του δεν αποκαλύπτει οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία.

«Το μεγαλύτερο από τα καταφύγια βρίσκεται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 5.000 άτομα έως και μια δεκαετία. Έχω επισκεφθεί προσωπικά αυτό το καταφύγιο, είναι τόσο μεγάλο όσο λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν», λέει το πρώην μέλος της σέχτας. Το καταφύγιο αυτό προορίζεται για «τους 5.000 πλουσιότερους, πιο διάσημους και πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο», τονίζει το άρθρο.

Ο χρήστη του Imgur είπε ότι είχε στρατολογηθεί από τους Illuminati, όταν ήταν 19 ετών και παρέμεινε ως μέλος της σέχτας αυτής για 47 χρόνια, ενώ στη συνέχεια υποστηρίζει ότι ήρθε η ώρα να πει την αλήθεια για το μυστικό της σέχτας που «ελέγχει τον κόσμο».

Η δημοσίευσή του στο Imgur σύντομα έκανε το γύρο του διαδικτύου. Προκάλεσε μια χιονοστιβάδα σχολίων τα περισσότερα από τα οποία θεωρούν ότι όλα αυτά είναι φαντασιώσεις του συγγραφέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ