Αρχείο

Ρωσία: Ο Σόρος εφαρμόζει ολοκληρωτικό σχέδιο στις ΗΠΑ - Σκοπός του είναι ένας εμφύλιος πόλεμος που θα «ρίξει» τον Τραμπ

Το ίδρυμα του γνωστού πολυεκατομμυριούχου Τζώρτζ Σόρος είναι επιβεβαιωμένο πλέον  ότι κινεί τα νήματα υποκινώντας εκτεταμένες ταραχές σε όλες τις αμερικανικές πολιτείες των  ΗΠΑ, προκειμένου να ξεκινήσει ένας εμφύλιος πόλεμος μετά τη νίκη του Τράμπ, αναφέρει το RT επικαλούμενο πηγές των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών  .

Οι μεγάλοι αριθμοί των διαδηλωτών έχει πιστοποιηθεί ότι ανήκουν  σε ομάδες που δέχονται χορηγία από τον  δισεκατομμυριούχο μέσω του οργανισμού  MoveOn.org.

Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται είναι πάρα πολύ καλά προσχεδιασμένα, και έχουν εμπλέξει και την νεολαία και τα σχολεία, ενώ  σε μεγάλο βαθμό χρηματοδοτούνται  από ομάδα που εφαρμόζει μια αντι-αμερικανική συνωμοσία για να υποκινήσει  το χάος και τη βία στην Αμερική, αναφέρει έγγραφο της FSB.

«Εκείνοι που  αναμοχλεύουν την κατάσταση , κάνουν τη δουλειά του Σόρος μέσω οργανώσεων , ενώ δηλώνουν αθώοι διαδηλωτές,  βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και την ορκωμοσία του Τραμπ», ανέφερε ο Μάρκο Γκάσιτς ένας Σέρβος  πολιτικός σχολιαστής στο RT .

«Οι σφοδρές αντιρρήσεις της παγκόσμιας ελίτ για τον νεοεκλεγέντα  Πρόεδρο Ν.Τραμπ  είναι ίσως διαφορετικές από ό, τι λένε οι διαδηλωτές», είπε ο Gasic.

«Πρόκειται για  μια εκλογή την οποία αντιστρατεύτηκαν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η εξουσία και το χρήμα και όμως έχασαν», συνέχισε ο  Gasic.

Ο ίδιος θεωρεί ότι η νέα τάξη πραγμάτων θέλει  ενδεχομένως να  εκφοβίσει  τον Τραμπ για να συμφωνήσει  σε μια  κοινωνική ειρήνη στο εσωτερικό,  με αντάλλαγμα να επιτρέψει στην  παγκόσμια ελίτ να συνεχίσει  τους πολέμους της  στο εξωτερικό, θέλοντας να  τον  μετατρέψουν σε  Τ.Μπούς τον νεώτερο .

Από την Τρίτη που εκλέχθηκε πρόεδρος ο Τραμπ , διαδηλώσεις σημειώνονται από το ένα άκρο της Αμερικής έως το άλλο χωρίς να δείχνουν σημάδια «κόπωσης’. Υπήρξαν τρεις νύχτες των διαδηλώσεων, που εκδηλώθηκαν πολλά και επικίνδυνα επεισόδια το Σαββατοκύριακο.

Σε ένα συλλαλητήριο στο Πόρτλαντ συμμετείχαν περισσότερα από 4.000 άτομα , με την  αστυνομία να χρησιμοποιεί   δακρυγόνα και σφαίρες από  καουτσούκ στο πλήθος, διότι δέχθηκε επίθεση από διαδηλωτές. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 26 άτομα.

Χρηματοδότες του δημοκρατικού κόμματος  στην Καλιφόρνια έχουν αρχίσει μια εκστρατεία ζητώντας να μην γίνουν δεκτά τα εκλογικά αποτελέσματα, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν σύμφωνα με τις αξίες του κράτους.

«Έχουμε ζήσει  πολλές πολύχρωμες επαναστάσεις σε άλλες χώρες με την χρηματοδότηση του Σόρος, ..στην πραγματικότητα στις ΗΠΑ λαμβάνει χώρα μια παρόμοια επανάσταση », είπε ο Gasic , σε μια αναφορά του στην πορτοκαλί επανάσταση στην Ουκρανία.

Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι και ο Μπίλ Κλίντον αντιμετώπισε στην  αρχή της θητείας του σκάνδαλο με σκοπό  να δώσει τελικά την εντολή για επίθεση στην Σερβία.

Σύμφωνα με αναλυτές ο  Τραμπ,  είτε θα αναγκαστεί να «συνθηκολογήσει» είτε θα τον ρίξουν και αυτό το γνωρίζει ο Ρώσος πρόεδρος και λαμβάνει ήδη τα μέτρα του.

https://youtu.be/JNCGuuJ1uSY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...