Αρχείο

Οι Αμερικανοί πεντηκοστιανοί αναθάρρησαν στις ΗΠΑ με την εκλογή του Τράμπ και ζητούν επιστροφή στις χριστιανικές ρίζες

Το μέλος  του δημόσιου επιμελητηρίου και επικεφαλής  των Πεντηκοστιανών ,  επίσκοπος Sergei  Ryakhovsky εξέφρασε την ελπίδα ότι ο νέος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα επαναφέρει τις ΗΠΑ στον χριστιανισμό.

«Με όλη μου την καρδιά ελπίζω να επιστρέψουν οι ΗΠΑ στις χριστιανικές αξίες οι οποίες είχαν  σημαντικά διαβρωθεί κατά τις τελευταίες δεκαετίες»,  έγραψε ο Ryakhovskiy στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Ν,.Τράμπ .

Ο ηγέτης της εκκλησίας των Πεντηκοστιανών ( αίρεση του χριστιανισμού)  εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις χριστιανικές κατά τον ίδιο,  θέσεις του νέου Αμερικανού προέδρου  σχετικά με την άμβλωση η οποία  είναι κοντά στις χριστιανικές ηθικές αξίες, από την ήταν η άθεη και φιλομουσουλμανική προηγούμενη πολιτική της αμερικανικής κυβέρνησης.

Ο ίδιος σημειώνει ότι  ο δημοκρατικός υποψήφιος νίκησε στην προεκλογική εκστρατεία "με αξιοπρέπεια, επιδεικνύοντας επιμονή,  αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να κτυπήσει γροθιά στο μαχαίρι».

Εκφράζοντας την ελπίδα ότι η φιλία και η συνεργασία μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών θα φέρει την παγκόσμια ειρήνη και  σταθερότητα, ο ηγέτης της ρωσικής εκκλησίας των Πεντηκοστιανών εύχεται από τον Τράμπ  «σοφία, καλή υγεία,  ειρήνη και  ευημερία με την καρδιά του» και διαβεβαίωσε τον νέο Πρόεδρο ότι θα προσεύχεται γι 'αυτόν ".

Στην Αμερική υπάρχει μια μεγάλη σε αριθμό μάζα πληθυσμού που ανήκουν σε διάφορες χριστιανικές αιρέσεις όπως οι βαπτιστές, οι πεντηκοστιανοί κά,  οι οποίοι είναι πολλά εκατομμύρια  και οι οποίοι επηρεάζουν την πολιτική και κοινωνική ζωή μιας χώρας που αποτελείται από ένα μωσαϊκό  λαών και θρησκειών.

Τα τελευταία  χρόνια όμως υπήρξε μια εκστρατεία ‘διωγμού» όλων των χριστιανών και των δογμάτων από το δημόσιο, τον στρατό και γενικά παντού.

Αυτή η προσπάθεια επικράτηση της  αθεΐας έχει ενοχλήσει σφόδρα πολλά εκατομμύρια Αμερικανών που βλέπουν ότι η χώρα τους απομακρύνονταν ολοένα και πιο πολύ από το χριστιανισμό .

Αυτή η μάζα ψήφισε και τον νέο Αμερικανό πρόεδρο και αναμένει την  αλλαγή πολιτικής σε αυτό το θέμα , σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση του θέματος  της μετανάστευσης μουσουλμάνων οι οποίοι δεν γίνονται  πλέον εύκολα δεκτοί  από την κοινωνία των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ