Αρχείο

Ξέσπασε ο Φίλης μετά δακρύων: Δέχθηκα χυδαία επίθεση από ΣΚΑΪ και Ιερώνυμο - Έκανε λόγο για «συμβόλαιο πολιτικού θανάτου» (Βίντεο)

Αιχμές και για τον Αλέξη Τσίπρα - Έκανε λόγο για «ιταμή αξίωση» της εκκλησίας για αποπομπή του

Με πολλές αιχμές αποχώρησε ο Νίκος Φίλης από το υπουργείο Παιδείας. Νωρίτερα ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Παιδείας, με τον Νίκο Φίλη να παραδίδει το χαρτοφυλάκιό του στον νέο υπουργό, Κώστα Γαβρόγλου. Ο κ. Φίλης παρέδωσε με πολλές αιχμές εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του με αυτό τον τρόπο για την απομάκρυνσή του από το συγκεκριμένο υπουργείο, αλλά και από τον σχεδιασμό που είχε στο προγραμματίσει.Μεταξύ άλλων ο κ. Φίλης σημείωσε χαρακτηριστικά : Αλίμονο στον υπουργό που αυταπατάται με την μονιμότητα μιας θέσης.

«Ο πρωθυπουργός έχει την ευθύνη όπου υπάρχουν ανεπάρκειες ή καθυστερήσεις. Τέτοιου είδους προβλήματα δεν μου επισημάνθηκαν από τον πρωθυπουργό», είπε.

«Παρόλα αυτά αιφνιδίως το άριστα 20 ανατράπηκε σε μη προβιβάσιμο βαθμό. Ποιος κάνει λάθος; Ο γαλαντώμος καθηγητής ή ο άριστος μαθητής; Και βέβαια όσο αυτά δεν εξηγούνται, η πρόταση για αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, ακόμη και αν είναι κοτζάμ υπουργείο», τόνισε, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και στην άρνησή του να πάρει άλλο υπουργείο.

Ο ίδιος έκανε λόγο για χυδαίες επιθέσεις αλλά και για πολιτικό συμβόλαιο θανάτου του από τον Αρχιέπισκοπο. Μάλιστα αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ που μετέδωσε τη συνέντευξη. Τόνισε ότι όσα είπε ο Ιερώνυμος σε εκείνα τη συνέντευξη ήταν ανατριχιαστικά αντιδημοκρατικά.

 

https://www.youtube.com/watch?v=JJClfQoJ90g

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ