Αρχείο

Ιρλανδός δασολόγος φύτευσε δέντρα σε σχήμα σταυρού, αλλά... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

emmery_celtic_cross_forest_trees_donegal_derry_youtubeirish-forest-with-celtic-cross-889x468

Ένας Ιρλανδός δασολόγος για πολλά χρόνια κρυφά φύτευε δέντρα,οριοθετημένα σε σχήμα κελτικού σταυρού. Τώρα τα δέντρα έχουν μεγαλώσει και αυξηθεί, και την εκπληκτική εικόνα παρατήρησαν για πρώτη φορά επιβάτες αεροπλάνων, σύμφωνα με το National Geographic . Όμως δεν πρόλαβε να τα δει ο ίδιος...

Το φθινόπωρο του 2016 ένας από τους επιβάτες που πετούσαν πάνω από την πόλη Donegal στην ιρλανδική επαρχία του Ulster, κάτω από το φτερό του αεροσκάφους παρατήρησε έναν τεράστιο κελτικό σταυρό σε κίτρινο χρώμα να ξεχωρίζει από το πράσινο φόντοτου δάσους.

Οι δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να μάθουν την ιστορία της δημιουργίας της ασυνήθιστης αυτής εικόνας. "Δράστης" υπήρξε ένας δασολόγος ονόματι Emmerich Liam (Liam Emmery).

Το έργο του, άρχισε πριν από 10 χρόνια. Για τέσσερα χρόνια φύτευε πεύκα με κίτρινες και πορτοκαλί βελόνες.       Για όλο αυτό γνώριζε μόνο η σύζυγος του Liam και επιβεβαίωσε την πληροφορία.

Η τραγωδία αυτής της ιστορίας είναι πως ο Liam Emery, ο άνθρωπος που φύτεψε αυτά τα δέντρας, πέθανε πριν από έξι χρόνια, και έτσι δεν μπόρεσε ποτέ να δει τους καρπούς της εργασίας του.

Ο Σταυρός είναι μήκους 100 μέτρων και πλάτους 70 μέτρων.

Πηγή: ekklisiaonline.gr

https://www.youtube.com/watch?v=JmGueWa_k9c

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ