Κοινωνία

«Εξαφανίστηκε» η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν

Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση τους τελευταίους επτά μήνες, εγείροντας έτσι τις εικασίες πως είτε είναι έγκυος ή έχει πέσει σε δυσμένεια.

Οι ειδικοί που παρακολουθούν όσα συμβαίνουν στην Πιονγιάνγκ αναφέρουν πως η Ρι Σολ-γιου, που συστήθηκε ως Πρώτη Κυρία το 2012, μπορεί να έχει βρεθεί στο περιθώριο, την ώρα που η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιο-γιονγκ, ενισχύει σταθερά την θέση της πίσω από τον θρόνο.

;Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Independent, η τελαυταία φορά που εθεάθη για τελευταία φορά η Ρι ήταν σε μια περιοδεία ενός νέου εμπορικού συγκροτήματος στις 28 Μαρτίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap News της Νότιας Κορέας.

«Υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι, συμπεριλαμβανομένου του να είναι έγκυος ή ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ αυτών των δύο. Υπήρξαν πολλές αναφορές για αστάθεια στην Πιονγιάνγκ αλλά και για αρκετές απόπειρες επιθέσεων εναντίον του Κιμ πέρυσι. Είναι πιθανόν λοιπόν η Ρι Σολ-γιου να μην έχει εμφανιστεί δημόσια γιατί φυλάσσεται πολύ προσεκτικά» δήλωσε στην Telegraph ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Waseda του Τόκιο, Toshimitsu Shigemura, που εστιάζει στην ηγεσία της Πιονγιάνγκ.

Το 2013, ο πρώην σταρ του μπάσκετ των ΗΠΑ, Ντένις Ρόντμαν, που είναι φίλος του Κιμ Γιονγκ Ουν, αποκάλυψε πως 'έγινε πατέρας μίας κόρης στα τέλη του 2012.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης