Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εσπευσμένη συνάντηση Ν.Τραμπ-Χ.Κίσινγκερ - Έρχεται πόλεμος κατά του Ιράν - Υπάλληλος των Rothschild ο νέος Υπουργός Εμπορίου (βίντεο)


Έκτακτη συνάντηση είχαν ο Ν.Τραμπ και ο Χ.Κίσινγκερ. Πολλοί αναλυτές  εκτιμούν ότι η συνδρομή Κίσινγκερ έπαιξε ρόλο στην εκλογή του Αμερικανού πολυεκατομμυριούχου στον προεδρικό θώκο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θεωρείται πλέον πολύ πιθανός ένας πόλεμος κατά του Ιράν. Το γιατί στο βίντεο με τις δεσμεύσεις του Ν.Τραμπ προς το Ισραήλ. 

O δισεκατομμυριούχος Wilbur Ross, ο οποίος εργάστηκε για τους Rothschild (1976-2000), θεωρείται βέβαιος εκτός απροόπτου για τη θέση του Υπουργού Εμπορίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κυβέρνηση Τραμπ θα επιδιώξει επιστροφή στην προσέγγιση Νίξον απέναντι στη Μόσχα. Ποια θα είναι τα ανταλλάγματα και οι παραχωρήσεις μεταξύ των δύο δυνάμεων μένει να το δούμε. Πάντως πολλά ακούγονται για Συρία, Ουκρανία, Βαλτική...

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τραμπ  συναντήθηκε πρώτα από όλους  χθες με οκτώ άτομα πριν από  την  συνάντησή του στη Νέα Υόρκη με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε.

Μερικά από τα άτομα αυτά ήταν τα εξής :

Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας Χένρι Κίσινγκερ

Η κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας Nikki Haley

O Βουλευτής  Jeb Hensarling

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα  Rick Scott

Ο στρατηγός Jack Keane

Η ιδιοκτήτης της εταιρείας Oracle Safra Catz

Ο ναύαρχος Μάικλ Ρότζερς

O πρώην δήμαρχος του Σνισινάτι  Ken Blackwell

Αυτή δεν ήταν  η πρώτη συνάντηση Τραμπ  Κίσινγκερ. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τον Μάιο  στην οικία  του Κίσινγκερ σε μια εποχή που ο Τραμπ  ζητούσε την  υποστήριξη από τους Ρεπουμπλικάνους και ασχολούνταν με  τα θέματα εξωτερικής πολιτικής .

Ο πρώην σύμβουλος των προέδρων Ρίτσαρντ Νίξον και Τζέραλντ Φορντ,  Κίσινγκερ, 92 ετών, έχει παραμείνει ενεργός στην πολιτική πολλές  δεκαετίες από τότε και αποτελεί  σεβαστή μορφή για τους Ρεπουμπλικανούς.

" Ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος και ο  Δρ Κίσινγκερ γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια",αναφέρει μια  δήλωση. " Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούσαν την Κίνα, τη Ρωσία, το Ιράν, την ΕΕ καθώς  και άλλα  ζητήματα σε όλο τον κόσμο" , καταλήγει η ίδια.

Ο Τραμπ είπε ότι τρέφει  «τεράστιο σεβασμό για τον Δρ Κίσινγκερ και εκτιμά τον μοιράζεται πολλές  σκέψεις του μαζί του."

Η παρουσία όμως και μόνο του αρχιερέα της διαπλοκής αλλά και του ανθρώπου που απετέλεσε την «γέφυρα» ανάμεσα σε Πούτιν και ΗΠΑ αποδεικνύει περίτρανα ότι 2-3 άνθρωποι ελέγχουν την κατάσταση εδώ και πολλά χρόνια στην χώρα αυτή.

Ίσως τελικά να έχουν δίκιο όσοι λένε ότι στην χώρα  κάνουν κουμάντο, η οικογένεια  Ρότσιλντ , ο Κίσινγκερ, ο Μπρεζίνσκι μαζί με τον Σόρος . Αυτό είναι το μυστικό υπερ-επιτελείο της νέας τάξης πραγμάτων .      

Την Τετάρτη επίσης ο Τραμπ συναντήθηκε με τον υποστράτηγο  Michael Flynn, τον Steve Feinberg, τους βουλευτές p Mike Pompeo,  Tom Price και την  Εύα Μόσκοβιτς, διευθύνουσα σύμβουλο των σχολείων  της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Τραμπ,   Jason Miller, ο νέος πρόεδρος θα συνεδριάσει για δύο ώρες σήμερα  Παρασκευή με την ομάδα που έχει αναλάβει την μετάβαση του στην προεδρία .

Ο επικεφαλής επικοινωνιών της ρεπουμπλικανικής επιτροπής  Sean Spicer, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη το πρωί ότι η ομάδα μετάβασης ξεκινά δράση αμέσως.

«Μια ομάδα ειδικών ατόμων  θα  ενημερωθεί για όλα τα θέματα , με σκοπό  την ομαλή μετάβαση στην εξουσία του νέου προέδρου και θα έχει στενή συνεργασία με αντίστοιχη  ομάδα ανθρώπων που ορίστηκαν  από τον Λευκό Οίκο. Οι δύο ομάδες θα επιθεωρήσουν τους διάφορους οργανισμούς και υπηρεσίες για να αρχίσει ομαλά  η μετάβαση της εξουσίας» εξήγησε ο Spicer .

Την Πέμπτη υλοποιήθηκε η ενημέρωση στην νέα  ομάδα ασφαλείας του Τραμπ. Αυτή περιλάμβανε  το υπουργείο εξωτερικών, το υπουργείο άμυνας, το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας και το υπουργείο δικαιοσύνης.

Το επόμενο βήμα θα είναι η ομάδα οικονομικών, σύμφωνα με τον Spicer, εκεί περιλαμβάνεται : το υπουργείο οικονομικών, το υπουργείο εμπορίου, ο εμπορικός αντιπρόσωπος των ΗΠΑ, η διοίκηση μικρών επιχειρήσεων, η ομοσπονδιακή επιτροπή επικοινωνιών και η διοίκηση κοινωνικής ασφάλισης.

Το τελευταίο βήμα θα περιλαμβάνει, το τμήμα υποθέσεων βετεράνων, το τμήμα πληροφοριών, το υπουργείο εσωτερικής ασφάλειας, το υπουργείο ενέργειας, την υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος, το τμήμα υγείας και ανθρωπίνων υπηρεσιών, το τμήμα οικισμού και αστικής ανάπτυξης, το τμήμα εργασίας, το τμήμα μεταφορών,  το τμήμα εσωτερικών, το υπουργείο παιδείας και το υπουργείο γεωργίας.

https://www.youtube.com/watch?v=bHmINZRwiZU&app=desktophttps://twitter.com/M3t4_tr0n/status/713011996539666432

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...